Master in educatieve innovatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

118443_UAEUlogo2.jpg

Overzicht

Het Master of Educational Innovation-programma is bedoeld om leraren en leiders voor te bereiden om innovatief te zijn in hun onderwijs- en schoolleiderschapspraktijken. Het programma richt zich niet alleen op het helpen van studenten bij het verwerven van nieuwe kennis op het gebied van lesgeven en schoolleiderschap, maar ook op het verbeteren van de vaardigheden van leerlingen door teamwork, samenwerkend leren en het koppelen van theorie aan praktijk. Daarnaast biedt het programma leerlingen nieuwe kaders en denkpatronen die innovatie en acceptatie van de verandering koesteren om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen in het onderwijs. Ten slotte stelt het programma studenten in staat zich te concentreren op wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden en deze te gebruiken om problemen en problemen waarmee ze op hun werkplek te maken kunnen krijgen op nieuwe en innovatieve manieren op te lossen. Arabisch is de belangrijkste instructietaal in dit programma.

Het Master of Educational Innovation Program komt voort uit een samenwerking tussen de UAE University vertegenwoordigd door het College of Education en de Hamdan Bin Rashid Al Maktoum Foundation voor uitstekende educatieve prestaties. De Stichting sponsort jaarlijks ten minste 10 studenten volledig om deel te nemen aan dit programma. Opvallend is dat dit programma ook openstaat voor aanvragers van buiten de Stichting.

De Master of Educational Innovation biedt twee studieconcentraties: Innovation in School Leadership en Innovation in Teaching. Het programma is een programma van 30 studiepunten waarbij studenten 10 cursussen studeren over een periode van ongeveer 18 maanden. De totale kosten van het programma, exclusief de aanvraagkosten van 200 AED, zijn 72000 AED en de cursus is 7200 AED. Het Master of Educational Innovation-programma wordt aangeboden in een face-to-face-indeling met lessen op woensdag- of donderdagmiddag (van ongeveer 16:00 - 19:00 uur) en op zaterdag de hele dag (van 9:00 - 4:00 uur): 00 uur). Het programma wordt aangeboden in Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda'a, Dubai.

De VAE staat nu op nummer 1 in de VAE op basis van de Times Higher Education Ranking! We zijn ook # 5 in het Midden-Oosten, # 49 in Azië en # 70 in de Young University Rankings van 2019.

Doelstellingen van het programma

 • Steun vooraanstaande leraren en onderwijsleiders in de Verenigde Arabische Emiraten.
 • Ontwikkel de vaardigheden en capaciteiten van leraren en onderwijsleiders.
 • Voorzie het onderwijsveld van een uitstekende nationale kracht die kan bijdragen aan de welvaart en ontwikkeling van de samenleving.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Een nationaal netwerk van beste praktijken op het gebied van innovatie tot stand brengen
 • Kritiek op innovatieve onderwijstheorieën en -praktijken.
 • Ontwerp innovatieve leerprogramma's om aan de behoeften van verschillende leerlingen te voldoen.
 • Creëer innovatieve projecten om schoolprestaties te verbeteren.
 • Voer innovatieve onderzoeksprojecten uit om onderwijspraktijken te verbeteren.

Graad Vereisten

Vereiste kredieturen: minimaal 30 uur

Onderwijscollege

Vereiste cursussen (9 uur) Credits
CURR651 Inleiding tot onderwijsonderzoek_AR 3
FOED652 Toonaangevende scholen en gemeenschappen_AR 3
SPED653 Menselijke ontwikkeling en individuele verschillen 3
Keuzevakken
Studenten moeten één cursus uit de lijst selecteren (3 uur)
Credits
CURR654 Actuele vraagstukken in onderwijzen en leren_AR 3
FOED655 Internationale perspectieven op educatief leiderschap 3
SPED656 Inclusief leeromgeving_AR 3

Innovatie in onderwijsconcentratie

Vereiste cursussen (18 uur) Credits
CURR661 Slimme klaslokalen 3
CURR662 Classroom Assessment & Program Evaluation 3
CURR663 Kunstmatige intelligentie-toepassingen in onderwijs_AR 3
CURR664 Lesgeven voor Thinking_AR 3
CURR665 Professionele portefeuilleontwikkeling 1_AR 3
CURR666 Professionele portefeuilleontwikkeling 2_AR 3

Innovatie in concentratie van schoolleiderschap

Vereiste cursussen (18 uur) Credits
FOED661 Beheer van vooraanstaande instellingen_AR 3
FOED662 Toonaangevende School Change_AR 3
FOED663 Studentenvoorzieningen beheren 3
FOED664 Evaluatie en modern toezicht 3
FOED665 Professionele portefeuilleontwikkeling 1_AR 3
FOED666 Professionele portfolio-ontwikkeling 2_AR 3

Toelatingseisen

 • Een bachelordiploma of een equivalent daarvan van een geaccrediteerde universiteit erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE;
 • Een cumulatief Grade Point Average (GPA) van 3,0 op een schaal van 4.0 of gelijkwaardig in alle niet-gegradueerde werken.
 • Een score van minimaal 6,0 op het IELTS Academisch examen of gelijkwaardig.
 • Deze testscore moet minder dan twee jaar oud zijn op het moment van aanmelding, met de volgende uitzonderingen:

Voorwaardelijke acceptatie

Een kandidaat met een bachelordiploma erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE kan voorwaardelijke toelating tot de masteropleiding worden verleend in slechts één van de volgende gevallen:

Een kandidaat met een IELTS-score van 5,5 of het equivalent daarvan. Een dergelijke student moet tijdens de periode van voorwaardelijke toelating voldoen aan de volgende vereisten of moet worden ontslagen:

 1. Moet een minimale IELTS-score van 6,0 behalen, of het equivalent ervan, tegen het einde van het eerste semester van de student;
 2. Kan maximaal zes (6) credits per uur in het eerste semester opnemen, exclusief intensieve cursussen Engels;
 3. Moet een algemene GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 bereiken in de eerste 9 credit-uren van credit-dragende cursussen die in de masteropleiding zijn gevolgd.

Een aanvrager met een niet-gegradueerde cumulatieve GPA van minder dan 3,0 maar gelijk of hoger dan 2,5, of het equivalent daarvan. Zo'n student moet tijdens de periode van voorwaardelijke toelating aan de volgende eisen voldoen of ontslagen worden:

 1. Mag maximaal negen (9) credits uren in het eerste semester van de studie;
 2. Moet een algemene GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 bereiken in de eerste 9 credit-uren van credit-dragende cursussen die in de masteropleiding zijn gevolgd.

Merit Fellowship Award

Om de Merit Award te ontvangen, wordt van studenten verwacht dat ze hoge academische referenties hebben en hun academisch succes aan de UAEU behouden. De Merit Fellowship Award biedt financiële ondersteuning in de vorm van gedeeltelijke vrijstelling van collegegeld aan gekwalificeerde studenten. Studenten in STEM en strategische gebieden van het land (hernieuwbare energie, transport, gezondheid, watervoorraden, technologie, ruimte) krijgen voorrang.

In aanmerking komen voor studenten:

 • Heb een uitstekende academische reputatie (GPA ≥ 3.6 / 4.0).
 • Handhaaf een GPA ≥3.6 / 4.0 tijdens het onderzoek aan de VAEU.
 • Geen andere financiële sponsoring of toekenning hebben.

Voordelen:

 • 50% korting op het collegegeld.

Looptijd:

 • Geldig tot het moment van afstuderen zolang de student zich houdt aan de Voorwaarden om in aanmerking te komen voor studenten.

Meer informatie

Handige links

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder
Abu Dhabi , Al Ain , Dubai + 2 Meer Minder