Master in economie en management: bedrijfskunde en administratie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Gelieve te weten de bedacht door de maatregelen University of Bologna te beginnen volgend academiejaar in de best mogelijke manier.

Academiejaar 2020/21 - Voor het eerste semester zullen onderwijsactiviteiten op afstand parallel lopen met klassikale onderwijsactiviteiten

Gedurende de eerste zes maanden van ay 2020/21 zal de University of Bologna gemengde onderwijsactiviteiten aanbieden, gehouden in klaslokalen maar ook op afstand toegankelijk. De universiteit heeft er de afgelopen maanden alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle klasactiviteiten kunnen worden hervat voor een zo groot mogelijk aantal studenten, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en -protocollen.

De universiteit richt zich op twee aspecten: enerzijds werkt ze aan het aanpassen van klaslokalen met behulp van nieuwe technologische infrastructuur; aan de andere kant implementeert het de transformaties die nodig zijn om leraren te helpen bij het proces van voortdurende verbetering van onderwijsmethoden.

Internationale studenten: hoe bereid je je voor op inschrijving -> bekijk hier alle info die je nodig hebt.

Bedrijfskunde en administratie is een 2-jarig 2e cyclusprogramma dat volledig in het Engels wordt gegeven en onderscheidend is ontworpen met een interdisciplinaire aanpak en een internationaal perspectief. Het programma bouwt voort op de relatie tussen verschillende kennisgebieden en real-life managementsituaties om proactieve besluitvormers, managers en leiders te ontwikkelen voor een verscheidenheid aan carrières in bedrijfssectoren in een internationale context.

Als toekomstige managers, consultants en ondernemers verwerven studenten geavanceerde kennis over bedrijfskunde, strategisch management, organisatiegedrag, samen met kwantitatieve, samenwerkings- en ondernemersvaardigheden die verband houden met innovatie en het opstarten van bedrijven.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleiding

  1. Kleine klasvoordelen: interactieve lesmethodologie, hogere academische prestaties
  2. Specifieke Labs / seminars / stages: up-to-date / real-world georiënteerd + sterke band met de arbeidsmarkt
  3. Double degree-programma: 1 jaar in Forlì, 1 jaar in het buitenland met een dubbele kwalificatie + beurzen om te studeren / werken aan niet-EU-partneruniversiteiten
  4. The Basement Club: we helpen onze studenten hun ideeën om te zetten in echte business
  5. Multidisciplinaire aanpak: succesvolle probleemoplossende vaardigheden door kennis op verschillende gebieden

Toelatingseisen

Per opleiding zijn er specifieke inschrijvingsprocedures. Op href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/BusinessAndAdministration/how-to-enrol vindt u gedetailleerde informatie over hoe u zich kunt aanmelden, collegegeld en deadlines.

Studiebeurzen en subsidies

Universitaire studenten kunnen tijdens hun studie economische steun krijgen van de regio Emilia Romagna, de University of Bologna en andere externe instanties.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Collegegeld vrijstellingen

Kijk op onze website om te weten welke documenten vereist zijn om volledige vrijstellingen en speciale subsidies aan te vragen.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Lees meer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Lees Minder
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Meer Minder