Master in duurzaam vast afvalbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmadoelen

Het doel van het programma is bij te dragen aan het opbouwen van een wereldwijde elite-groep van professionals in het openbaar bestuur met alle noodzakelijke theoretische en praktische vaardigheden op het gebied van ontwikkeling van projecten en programma's op het gebied van duurzaam beheer van vast afval, deel te nemen aan het plannen van bedrijfsprocessen voor vast afvalbeheer en het verstrekken van zijn logistieke, marketing- en financiële ondersteuning, in staat om op te treden als competente en verantwoordelijke leiders bij internationale samenwerking op dit gebied, het creëren van een omgeving voor innovatieve ontwikkeling op het gebied van het beheer van vast afval op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Het doel van het programma is het opleiden van hooggekwalificeerde professionals voor werk in het openbaar bestuur op zulke specifieke sleutelgebieden als het creëren en beheren van duurzame programma's voor het beheer van vast afval; internationaal ondernemerschap op het gebied van het beheer van vast afval; juridische kwesties van het beheer van vast afval; projectrisicobeoordeling bij het beheer van vast afval; internationale samenwerking bij het beheer van vast afval; financiële ondersteuning en budgettering voor duurzaam beheer van vast afval.

De inhoud van het programma beantwoordt aan de uitdagingen en economische en managementopleidingseisen die worden opgelegd door de dynamische internationalisering van de milieusfeer en de "groene" sector van het ondernemerschap. Het is doordrenkt van de geest van innovatie, verandering, teamwork gecombineerd met een persoonlijke benadering en persoonlijke ontwikkeling.

133803_dataanalysis.jpg

Programma voordelen

In de loop van het programma verwerven onze studenten:

 • Een diepgaand begrip van de moderne circulaire economie, budgettaire en financiële technieken in duurzaam beheer van vast afval, juridische kwesties van het beheer van vast afval en internationaal ondernemerschap op milieugebied
 • Gerichte visie en vaardigheden voor het maken en uitvoeren van duurzame en effectieve plannen en programma's op het gebied van duurzaam beheer van vast afval, inclusief de beste internationale praktijken op dit gebied
 • Het vermogen om projectaanpak en principes van levenscyclusbeheer toe te passen in programma's voor het beheer van vast afval
 • Het vermogen om een complexe risicobeoordeling te maken bij het beheer van vast afval

Belangrijkste disciplines

Core Modules

 • Ondernemerschap in duurzaam afvalbeheer (ondernemerschap in duurzaam beheer van vaste afvalstoffen, internationaal ondernemerschap in milieusfeer)
 • Openbaar bestuur in programma's voor duurzaam vast afvalbeheer (basisprincipes van programma's voor afvalbeheer, ontwikkeling van afvalbeheertechnologieën)
 • Juridische ondersteuning van duurzaam afvalbeheer (Juridische ondersteuning van duurzaam afvalbeheer op nationaal, regionaal en gemeentelijk niveau, beheer en controle in het kader van afvalbeheerprogramma's)
 • Financieel en budgettair beleid in duurzaam afvalbeheer (economische reguleringsmechanismen van duurzaam vast afvalbeheer, financieel en budgettair beleid in duurzaam vast afvalbeheer)

keuzevakken

 • Projectaanpak in duurzaam afvalbeheer (projectaanpak in duurzaam afvalbeheer, projectbeheer in openbaar bestuur)
 • Beheer van milieuaspecten in duurzaam afvalbeheer (afvalbeheer, vergunningverlening in afvalbeheer)
 • Complexe risicobeoordeling in afvalbeheer (risicobeoordeling in duurzaam vast afvalbeheer, projectrisicobeoordeling in duurzaam vast afvalbeheer)
 • Lifecycle Management in programma's voor duurzaam vast afval (Lifecycle Management in programma's voor duurzaam vast afval, projectbeoordeling en monitoring in duurzaam beheer van vast afval)

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen meerdere loopbaantrajecten volgen, waaronder:

 • Openbaar bestuur op internationaal, nationaal, regionaal en gemeentelijk niveau, met name op het gebied van beheer van projecten en programma's op milieugebied en op het gebied van duurzaam beheer van vast afval
 • Groen ondernemerschap en vooral bij hergebruik en recycling van vast afval
 • Alle economische sectoren gerelateerd aan milieukwesties en kwesties van duurzaam beheer van vast afval

Toelatingseisen:

 • 4-jarige Bachelor / Specialist-graad (of gelijk) in economie, management, openbaar bestuur, techniek of recht.
 • Engels: als uw opleiding niet in het Engels is gegeven, wordt van u verwacht dat u aantoont dat u voldoende Engels spreekt.

Toepassingspakket:

 • Uw CV (Engels)
 • Motivatiebrief (Engels)
 • Aanbevelingsbrief (en) (indien aanwezig)
 • Uw certificaten en onderscheidingen, prestaties en andere materialen voor portfolio

vragen

Kan ik dit programma in termijnen betalen?

Het collegegeld kan in verschillende termijnen (maximaal 6) worden betaald, waarbij het individuele betalingsplan wordt ingesteld bij aankomst en ondertekening van het onderwijscontract.

Waar bevindt de campus zich?

19 Mira St.

Welke andere financieringsopties heeft u voor dit programma?

Het is mogelijk om korting te krijgen voor hoge prestaties in het toelatingsexamen (let op de prijs gemarkeerd *)

Welke documenten moeten op dit programma van toepassing zijn?

Alle aanvragers moeten de volgende reeks documenten indienen die door de toelatingscommissie moeten worden gecontroleerd:

 1. Scan van het paspoort van de aanvrager
 2. Notariële vertaling van het paspoort van de aanvrager in de Russische taal
 3. Documenten voor voorgaand onderwijs (bachelordiploma of gelijkwaardig) met hun legalisatie / apostilles opgesteld in overeenstemming met de Russische onderwijsnormen

Houd er rekening mee dat de documenten in het Engels, Frans en Duits ook worden geaccepteerd voor voorlopige geschiktheidscontrole. Maar in het stadium van toelating vereisen alle documenten notariële vertalingen in de Russische taal .

Wat is het toelatingsproces voor dit programma?

Om toegang te krijgen tot het masterprogramma, moet je 2 verplichte procedures doorlopen, die beide in verre vormen kunnen worden uitgevoerd. De toelating wordt verleend als beide procedures succesvol zijn afgerond.

 • Document herkenning:

Alle aanvragers moeten het pakket van vereiste onderwijsdocumenten (Bachelor's Diploma Transcript of grades voor de gehele studieperiode) indienen dat door de toelatingscommissie moet worden gecontroleerd (de controle duurt 2-4 dagen)

 • Interview

Elke aanvrager moet één toelatingsexamen afleggen in de vorm van een interview via Skype met de programmabeheerder. Het interview is individueel gepland, alle details moeten worden onderhandeld met de opnamemanager.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ural Federal University (UrFU) is one of the largest higher educational institutions in Russia bringing together fundamental education and innovative approach towards the challenges of modern times. O ... Lees meer

Ural Federal University (UrFU) is one of the largest higher educational institutions in Russia bringing together fundamental education and innovative approach towards the challenges of modern times. Our aspiration is to become a world-class university in the heart of Eurasia committed to the complex and sustainable development of research and teaching. Lees Minder