Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Studies over duurzaam beheer en productie zijn gebaseerd op interdisciplinair leren, wat vereist is in de moderne samenleving. Tijdens studies worden echte milieuproblemen van de bedrijven opgelost in samenwerking met de praktijkmensen, evenals praktische toegepaste taken voor het verbeteren van de efficiëntie van de milieubescherming.

Een effectieve combinatie van verplichte en keuzemodules biedt studenten de mogelijkheid van individuele studieplannen, waardoor ze competenties verwerven op het gebied van duurzame industriële ontwikkeling, milieubescherming, beleid en economie.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.

Waarom @KTU?

Award voor het beste studieprogramma in Europa

Het programma werd in 2013 erkend als het beste technische studieprogramma voor de voorbereiding van duurzame industriële ontwikkelingsspecialisten in Europa. De internationale milieuprijs "Energy Globe" in 2012.

Uitvoering van toegepaste werken

Sterke focus op praktische toepassing: studenten voeren hun individuele en teamwerken uit in samenwerking met Litouwse industriële bedrijven en organisaties.

Meester

Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de specialisatie of om leidinggevende / interdisciplinaire vaardigheden te versterken door een individuele reeks competenties te kiezen die vereist zijn voor een carrière.

Carrière

Competenties van de student:
- Het beoordelen van milieu-, sociale en economische aspecten van productieprocessen, bedrijven of regio's die gericht zijn op het maken van geïntegreerde en onderbouwde oplossingen die de prestaties van het bedrijf richting concurrentievermogen op lange termijn en verantwoordelijke prestaties leiden;
- Een investeringsproject voorbereiden van duurzame innovaties voor een product, bedrijf of regio;
- Het systematisch beoordelen van duurzaamheidsaspecten in productie en beheer die zorgen voor verdere economisch efficiënte, maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke activiteiten - leiderschap voor duurzame ontwikkeling;
- Inter-veldcompetenties van engineering, productie-engineering en business;
- Geavanceerde engineeringmethoden en de nieuwste technologieën toepassen bij het oplossen van complexe productie-, bedrijfs- of regionale problemen.

Vaardigheden van de student:
- In staat om de milieu-impact van industriële technologieën, processen en producten te beoordelen op basis van de kennis van milieuprocessen en geïntegreerde engineering;
- In staat om milieubeheersystemen in te voeren en te beheren, productie-, milieu- en andere managementdocumentatie in industriële en dienstverlenende bedrijven te beheren;
- In staat om rapporten over milieubeheer, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid voor te bereiden en te presenteren;
- In staat om zakelijke, industriële en regionale problemen te analyseren en economisch efficiënte, milieuvriendelijke en sociaal nuttige innovaties voor te stellen voor het beheersen van duurzaamheidsrisico's;
- In staat om technische oplossingen voor schonere productie te implementeren, hun efficiëntie te analyseren en te beoordelen, ecologische ontwerpprincipes toe te passen voor productontwikkeling en een geïntegreerde beoordeling van milieu-, economische, sociale en technologische aspecten te maken, terwijl belangrijke beslissingen worden genomen.

Toelatingseisen

Vaardigheid in het Engels

IELTS ≥6,0, TOEFL ≥85, CEFR ≥C1 of gelijkwaardig

verkiesbaarheid CGPA Universitair bachelordiploma

Undergraduate-diploma (of hoger) met min. lengte van 180 ECTS (3 jaar studies) komt in aanmerking.

Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig, samen met geverifieerde exemplaren van het origineel.

De kwalificatiedocumenten voor toegang worden aanvaard in de volgende talen: Engels / Russisch.

De documenten moeten worden gelegaliseerd (Apostille) door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land waar de documenten zijn uitgegeven. Deze vereiste is niet van toepassing op documenten die zijn uitgegeven in de EU en Wit-Rusland, Oekraïne.

Gemiddeld cijfer (CGPA)

Voor meer informatie over dit programma, bezoek hun webpagina hier .

Opleiding te volgen in:
Engels
Litouws
Kaunas University of Technology

Zie 20 andere vakken van Kaunas University of Technology »

Laatst bijgewerkt op January 30, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
4,300 EUR
Internationale studenten. Vreemdelingen met Litouwse nationaliteit en EU-burgers: 3284 €
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum