Master in duurzaam financieel beheer

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Waarom CMI Business School ?

CMI is een innovatieve Business School die excellentieprogramma's aanbiedt in de voorhoede van verantwoord management van bedrijven en organisaties.

CMI werkt aan het leiden, promoten en uitvoeren van wetenschappelijke en technologische onderzoeksactiviteiten die het gehele ontwikkelings- en implementatieproces bestrijken, van het verkennen van de grenzen van kennis tot het einde van de levenscyclus van al haar producten en diensten, rekening houdend met de behoeften van een duurzame en circulaire economie.

CMI biedt de samenleving het hoogste kwaliteitsniveau in haar dienstverlening. Al haar activiteiten worden uitgevoerd via continue verbeteringsprocessen, ondersteund door moderne en geavanceerde technologische en managementsystemen.

De CMI Business School Experience

Studeren aan CMI impliceert training aan een instituut dat als missie heeft om te werken om de wereld zowel sociaal als ecologisch een betere plek te maken, door onze hoogwaardige academische activiteit en onze Universal Foundation, gericht op het helpen van achtergestelde mensen en omgevingen.

Bij CMI werken we onvermoeibaar omdat het, net als onze studenten, medewerkers en zoveel mensen, ons doel is om als erfenis een betere wereld achter te laten voor toekomstige generaties.

 • CMI Business School : De eerste business school gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Onderwijsteam: Onze leraren zijn deskundige professionals, artsen, doctoraatsstudenten en onderzoekers in de behandelde stof.
 • Virtual Campus: Dit platform faciliteert communicatie en monitoring van het academische programma.
 • Internationale cursus: de cursussen hebben een wereldwijd zakelijk perspectief.
 • Ervaringsmethodologie: theorie en praktijk worden gecombineerd om kennis te creëren op basis van ervaringen.
 • Beperkte plaatsen: maximaal 30 studenten per klas.

Samenwerkende organisaties

We hebben een netwerk van bedrijven en organisaties die zich inzetten voor goede MVO-praktijken.

Werkt momenteel met ons samen: MAPFRE, Madrid Metro, McDonald's Spanje, Cabify, Carlos III University of Madrid Foundation, Spaanse Vereniging van Directeuren van Sociale Verantwoordelijkheid (DIRSE), Enaire, Action Against Hunger, Mutua Madrileña, Bizneo, Fundación Entreculturas , Auren, Responsible Business, Rama (Dominicaanse Republiek), Vesta (Mexico), Banco Sabadell Seguros, Insight Foresight Institute, Social Innovation Association, Badminton for All, DC-PV Decentralized Photovoltaics Ltda (Portugal), Layola en Be Up.

Master in duurzaam financieel beheer

CMI biedt zijn Master's Program in Sustainable Finance Management, een unieke en gespecialiseerde masteropleiding om na een jaar een werkelijk transformerende, uitgebreide professionele en persoonlijke ontwikkeling te bereiken.

De ontwikkeling van MVO houdt in dat wordt ingespeeld op de vraag van de samenleving naar oprechte leiders, die experts zijn in de verschillende disciplines van organisatiebeheer en voorbeelden die moeten worden gevolgd in de verantwoordelijke richting van projecten om een positieve impact op zowel mensen als de getroffen omgevingen.

In een wereld van kansen en uitdagingen is het masterprogramma een garantie voor succes, het betekent een geweldige academische voorbereiding van wereldwijde reikwijdte en een verbetering van managementvaardigheden die deelnemers in staat zullen stellen om volledig en op het hoogste niveau motoren van hun ontwikkeling te zijn. wellness gedurende uw professionele carrière.

Wie zou moeten deelnemen

Dit programma is bedoeld voor mensen die de leider willen belichamen die de samenleving eist, toegewijd aan de groei van organisaties die een positieve impact hebben. CMI-studenten vertegenwoordigen de evolutie en de hoogste bewustzijnsniveaus in de samenleving, evenals de waarden en deugden die bedrijfsactiviteiten een element van vooruitgang en behoud van de activa van onze omgeving maken, en bijdragen aan het verbeteren van de samenleving en het milieu. sfeer als erfenis voor toekomstige generaties.

Doelstellingen van de cursus

Dit programma biedt geavanceerde kennis en de ontwikkeling van de competenties en vaardigheden die nodig zijn om de financiën van alle soorten organisaties met succes te plannen, uit te voeren en te beheren, op basis van goede praktijken en met een sterke MVO-afdruk.

De Master in Sustainable Finance Management richt zich op waardegericht leren voor een alomvattende evolutie van de student, waardoor ze zich kunnen specialiseren op het gebied van financieel management via het meest uitgebreide curriculum, dat nieuwe trends en duurzame tools omvat die maatschappij en natuur nodig hebben.

Multiculturele omgeving

Bij CMI worden programma's vanuit een mondiaal perspectief gegeven, zodat studenten zich verhouden tot en leren over verschillende bedrijfsculturen om internationale organisaties te kunnen leiden die ook rekening houden met lokale aspecten en tradities voor een grotere zakelijke effectiviteit.

Professionele stages in bedrijven

De professionele praktijken in het bedrijf kunnen worden uitgevoerd als een laatste masterproject of als aanvulling daarop. Alle professionele stages in het bedrijf worden vergoed en zullen dienen om op de arbeidsmarkt een ideale aanvulling te zijn op het leren dat tijdens het studieplan is ontwikkeld. Daarnaast hebben alle studenten de mogelijkheid om de stageperiode extracurriculair, dus zonder studiepunten, voor een periode van 6 maanden voort te zetten.

134736_pexels-photo-1072824.jpeg

Modaliteiten en uren

Fulltime klaslokaal Tweewekelijkse opkomst Online *

Start: februari 2021

Einde: november 2021

Start: februari 2021

Einde: november 2021

Start: februari 2021

Einde: november 2021

Dinsdag en donderdag

18:00 uur tot 22:00 uur

Vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur

en zaterdag van 9.00 uur tot 14.00 uur

Tijdflexibiliteit

Alle opleidingen zijn intensief met een duur van 1 academiejaar (drie trimesters).

* De Master heeft een editie in februari en oktober van elk jaar.

Tarieven en toepasselijke voorwaarden 1

Fulltime face-to-face Tweewekelijks face-to-face Online
Totale prijs € 7.340 € 5.180 € 3.920
5% kortingsprijs voor snelle betaling 2 € 6.973 € 4.921 € 3.724
Plaats reservering (registratie) 3 € 770 € 770 € 770
Rust: maandelijks bedrag 4 9 termijnen van € 689,2 (€ 6.203) 9 termijnen van € 461,2 (€ 4.151) 9 termijnen van € 328,2 (€ 2.954)
 1. De prijs is inclusief alle programmamaterialen, accreditatiediploma en lidmaatschap van de CMI Alumni Club.
 2. Totale betaling gedaan voor aanvang van het programma.
 3. De plaats is gereserveerd door het inschrijfgeld te betalen zodra de toelating tot het programma is meegedeeld.
 4. Negen resterende termijnen: binnen de eerste 5 dagen aan het begin van elke maand

beurzen

CMI verstrekt via zijn Universal Foundation Scholarships voor de Master in Management of Sustainable Finance in al zijn vormen, en zet daarmee in op democratisering van kwaliteitsopleiding en gelijke kansen. Deze beurzen omvatten:

 • Tot 50% bonus voor academische excellentie, functionele diversiteit of voor mensen uit ontwikkelingslanden of opkomende economieën;
 • Tot 25% bonus voor professionele carrière bij CSR / NGO's of soortgelijke, werkloze of pas afgestudeerden.

studieplan

Het studieplan onderscheidt zich door elementen te combineren die nodig zijn om op te vallen als een verantwoordelijke leider: geavanceerde kennis met wetenschappelijke nauwkeurigheid, praktische oefeningen waarmee u de verworven vaardigheden en elementen van ervaringsleren kunt toepassen die de prestatie op elk gebied van studie en ontwikkeling optimaliseren.

De belangrijkste assen van het studieplan worden hieronder beschreven, die kunnen variëren en onderhevig zijn aan de laatste wijzigingen die door elke deskundige passend worden geacht op basis van de laatste vorderingen op hun kennisgebied, met als doel altijd een baanbrekende training.

Alumni Club

Bij CMI werken we om het hoogst mogelijke niveau van studenten te dienen die door onze klaslokalen gaan. Daarom worden aan het einde van elk CMI-programma alle voordelen van een oud-student gratis aangeboden:

 • Stipte en bijgewerkte informatie over het aanbod van programma's en beurzen.
 • Ontvangst van nieuwsbrieven en publicaties.
 • Informatie over interessante onderwerpen.
 • Uitnodiging voor netwerkactiviteiten, conferenties, lezingen.
 • Kortingen op training en merchandising.
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mu ... Lees meer

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mundo nuevo y mejor a través de la investigación, desarrollo e innovación y la educación integral del ser humano. Lees Minder