Master in digitale technologieën, netwerken en big data

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma richt zich op het waarde-aspect van informatietechnologie, ontwerp en ontwikkeling van informatiesystemen; bedrijfsprocesgericht ontwerp van bedrijfsplanningsresourcesystemen; Big Data voor grote ondernemingen en de implementatie van data-analyse-technologieën bij de onderneming.

Het biedt studenten kennis en begrip van de fundamentele principes en technologische componenten van IT, netwerken en Big Data, en bereidt ze voor op een loopbaan in IT binnen bedrijven of in wetenschappelijk onderzoek. Het eerste jaar van het onderwijsproces wordt verzorgd door de Irkutsk National Research Technical University , het tweede jaar door de Mongolian University of Science and Technology.

Competenties en vaardigheden

 • synergetisch effect van economische, technische en managementvaardigheden;
 • een diepgaand begrip en een grondige basis in geavanceerde en zeer innovatieve computerdisciplines;
 • hands-on ervaring met labsessies en op cursussen gebaseerde evaluatie;
 • een kans om multidisciplinaire onderzoeksprojecten en industriële stages uit te voeren.

Educatieve modules zijn onder meer:

 • Project management;
 • Enterprise Architecture Modeling;
 • 1C: Enterprise Platform;
 • Digitale marketing;
 • Computer netwerken;
 • Cloud computing;
 • Kunstmatige intelligentie en machine learning;
 • Data visualisatie;
 • Blockchain-technologie en -toepassingen;

Studieduur: 2 jaar

Collegegeld per jaar: 175.000 RUB (~ 2.700 USD)

Toelatingsexamens

 • Engelse taal (of bied TOEFL iBT 80, IELTS 6.0 of gelijkwaardig)
 • Wiskunde.

Stage- en carrièremogelijkheden

Of studenten nu aan hun carrière beginnen of hun huidige carrièrepad ontwikkelen, deze graad zal hun kansen in de informatietechnologie- of softwareproductbeheerindustrie vergroten, variërend van kleine startende bedrijven tot multinationale ondernemingen. Ze kunnen hun eigen bedrijf starten of lid worden van een onderzoeks- of ontwikkelingsgroep. Andere afgestudeerden gaan door met werken in de industrie, openbare dienst en onderwijs.

Twee belangrijke programma's die zich richten op Enterprise Resource Planning en Data Science, groeien en evolueren net zo snel als de technologie die bedrijven gebruiken voor alle facetten van hun activiteiten. Deze banen zijn snel en vereisen naast technisch kennis en vaardigheden personeel met een scherp zakelijk inzicht. Talrijke factoren spelen een rol bij het bepalen van mogelijke salarisbereiken en werkgelegenheidskansen, waaronder lokale marktomstandigheden, en de werkgeschiedenis van een kandidaat en onderwijskwalificaties.

Het masterprogramma biedt rijke en lonende stagemogelijkheden voor studenten. Onze stages bieden de mogelijkheid om betekenisvolle professionele ervaring op te doen tijdens het werken aan belangrijke projecten. Studenten zullen hun kennis verdiepen door samen te werken met onze branche-experts of interne INRTU-professoren aan echte projecten en impact te maken in de bedrijfs- of IT-wereld. Al onze stages zijn betaalde posities en in bepaalde gevallen is verhuizing en huisvestingshulp mogelijk beschikbaar. Werken als stagiair is een mooie eerste stap in het nemen van een beslissing om na de opleiding aan de slag te gaan voor de Master of Science.

Vennootschap

Mongoolse Universiteit voor Wetenschap en Technologie

Toelatingsexamen

Aanvragers doen één computertest in computerwetenschappen en IT

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Irkutsk National Research Technical University (INRTU) is a leading research university in Eastern Siberia and ranks among the most innovative and perspective. It provides a wide range of higher edu ... Lees meer

Irkutsk National Research Technical University (INRTU) is a leading research university in Eastern Siberia and ranks among the most innovative and perspective. It provides a wide range of higher education and vocational training courses for a strong and diverse community of learners. Lees Minder