Master in digitale marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Word een digitale marketeer door de vaardigheden voor digitale marketingstrategie en marketingplanning, UX, contentmarketing, inkomende marketing, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-marketing (SEM), leadgeneratie, sociale media, e-commerce te beheersen , online reputatiemanagement en affiliate marketing.

Begin datum Looptijd Studiemogelijkheden Schoolgeld Slaag nu Gemiddeld salaris
15 september 2020 12-18 maanden Nomad of online $ 5.400 + 15% inkomen gedurende twee jaar
of $ 18k vooraf
Betaal alleen als je een baan krijgt $ 70K - $ 110K USD

Masteropleiding met inzetbaarheid

De Master of Digital Marketing is ontworpen om u te helpen een geavanceerd begrip te krijgen van de fundamentele concepten die ten grondslag liggen aan digitale marketing en verkoop. Naast het verwerven van de praktische vaardigheden die nodig zijn om effectieve digitale marketingstrategieën te implementeren en te beheren, zul je ook kritische specialistische kennis ontwikkelen door het onderzoek en de ontwikkeling van je masterproefproject. Dit proces valideert een educatieve pedagogiek in het programma - met gestructureerde leerresultaten en geschikte inhoud en beoordelingscriteria.

Deze kwalificatie versterkt uw status als een veelgevraagde, invloedrijke digitale specialist. Na afloop van het programma kun je je digitale expertise toepassen om elke uitdaging in je carrière aan te gaan.

Studenten volgen 10 cursussen over een periode van 1 jaar. Afgezien van kerncursussen, biedt Contech non-credit cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid om uw wervingsvoortgang te stimuleren, zelfs voordat u afstudeert.

Je neemt actief deel aan Practicum-programma's, waar je de kans krijgt om je vaardigheden te gebruiken om te werken aan uitdagende problemen met feitelijke gegevens die worden gedeeld door sponsororganisaties. Het Practicum beslaat zeven maanden en wordt afgesloten met een rapport op directieniveau en presentatie aan de werkgeversorganisatie.

122280_MSDM.png

Aanmeldingsprocedure

Stap 1 Toepassing

Vul het aanvraagformulier in. Het duurt maar een paar minuten.

 • Bachelor's degree in bedrijfskunde of een bachelor's degree met 2 jaar ervaring in Business Administration of Management gerelateerde industrieën.
 • CV of Linkedin Account.
 • IELTS 6,0 of TOEFL 550 / Bewijs dat hij al minstens drie jaar eerder in het Engels heeft gestudeerd.

Stap 2 Selectie

Ons academisch bestuur beoordeelt je aanvraag en je wordt gevraagd de ondersteunende documenten in te dienen. U kunt ook worden opgeroepen voor een interview voor een definitieve beslissing.

Stap 3 Inschrijving

Na selectie kun je je aanmeldingsproces voltooien door het aanmeldings- en collegegeld te betalen en je inschrijvingsovereenkomst te ondertekenen.

2 manieren om te studeren

Nomad Wereldreis

122569_NomadWorldTour.png

Contech Nomad-studenten profiteren van wonen en leren in vier verschillende wereldsteden, San Francisco, New York, Berlijn en Singapore (als bonus, Bali-vakantie). Elke 3 maanden reizen Nomad-studenten met hun klasgenoten naar de volgende locatie, blijven bij elkaar, ontmoeten lokale tech-gemeenschappen en gaan natuurlijk in gesprek met lokale werkgevers.

Contech Nomad Studenten profiteren van:

 • Verschillende culturen ervaren
 • Ontmoeting met lokale werkgevers
 • Een levenslange band met je klasgenoten creëren
 • De levensstijl van nomaden aanpassen

Online Kies uw stad

122570_OnlineOption.png

Voor deeltijdstudenten wordt Contech-studenten aangeboden met 9 maanden online studie en 3 maanden studie naar keuze van de stad. De levering van het programma is dus online gestructureerd, u bent doorgaans verplicht om vier avonden per week en in het weekend workshops bij te wonen in een vorm van online instructie, workshops, 1-1 mentoring en groepscasestudies.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Uw vaardigheden voor digitale marketing

Verkrijg de vaardigheden die de industrie zoekt:

 • Betaalde advertentie-expertise op het gebied van sociale media
 • Verkoop vaardigheden
 • Specifieke expertise op het gebied van marketingkanalen
 • Het vermogen om objectief te denken
 • De mogelijkheid om drip-marketingcampagnes uit te voeren en te analyseren
 • Een mix van creativiteit en analytisch vermogen
 • Goede kopie- en visuele vertelmogelijkheden
 • Een sympathieke persoonlijkheid
 • Zelfpromotie
 • Begrip van beknoptheid
 • De mogelijkheid om kwantificeerbare statistieken te analyseren
 • Luistervaardigheid
 • Behendigheid
 • Basis ontwerpvaardigheden

Digitale marketing is een essentieel onderdeel geworden van marketingmanagement van vrijwel elk bedrijf in elke branche. Online Master in Digital Marketing wil studenten opleiden en ervoor zorgen dat ze voorbereid zijn op de uitdagingen van de moderne, digitaal getransformeerde internationale economie die multitaskingvaardigheden, het vermogen om snel te leren en aan te passen, flexibiliteit en connectiviteit vereisen.

Master of Digital Marketing biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn in de industrie van digitale marketing en leert hen een geïntegreerd systeem van verschillende communicatiekanalen, platforms, tools en digitale marketingmodellen te beheren in verschillende internationale markten. Master of Digital Marketing helpt studenten het dynamische en complexe veld van digitale marketing te ontdekken en biedt zowel theoretische als praktische kennis.

De belangrijkste gebieden die tijdens het programma aan bod komen, zijn websitebeheer, UX, e-mailmarketing, digitale marketingstrategie en marketingplanning, zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, leadgeneratie, inkomende marketing, zoekmachine marketing (SEM), online reputatiemanagement, webinars, affiliate marketing, sociale media en e-commerce.

Afgestudeerden van Master of Digital Marketing kunnen met verschillende elektronische apparaten op verschillende internationale markten werken. Ze zullen analytische vaardigheden en een hoog kennisniveau verwerven op het gebied van big data-analyse, communicatieve vaardigheden en culturele intelligentie, ondernemersgeest en innovatieve probleemoplossing en geavanceerde management- en leiderschapsvaardigheden. Studenten van Online Master in Digital Marketing bestuderen digitale marketing- en e-commerceconcepten en -strategieën en stellen de technologieën te gebruiken via workshops, case studies en praktische simulaties. Studenten Master of Digital Marketing ondergaan een levensveranderende ervaring op zowel persoonlijk als professioneel niveau en betreden de wereld van innovatie en nieuwe carrièremogelijkheden in de internationale digitale marketingomgeving. Leren van de hoogste technische digitale applicaties die we beschikbaar hebben op de online campus, netwerken met professionals in de industrie en real-world digitale marketingprojecten helpen studenten hun vaardigheden te ontwikkelen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four dif ... Lees meer

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four different world cities, San Francisco, New York, Berlin and Singapore (and vacation in Bali, wow!). Lees Minder