Master in digitale marketing - face-to-face

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een van de belangrijkste profielen die bedrijven momenteel eisen, heeft te maken met de digitale omgeving. Om deze reden zal een Master in Digital Marketing je niet alleen voorbereiden op het leiden van online strategieprojecten, maar het zal je ook helpen om je CV te versterken.

De Master in Digital Marketing van EUDE stelt je in staat om alle tools en technieken van Online Marketing op zijn verschillende gebieden te kennen, zoals SEO, SEM, Analytics en Web Usability, Social Media, Big Data, CRM, Mobile Marketing, E-Commerce, etc. .

Kies om te trainen op EUDE Business School, een van de belangrijkste business schools in Europa die al meer dan 100.000 studenten heeft opgeleid, met masters die voorkomen in de topposities van prestigieuze internationale ranglijsten.

114038_Mktdigital.jpeg

Competenties en professionele exits van de Master in Digital Marketing

Door de Master in Digital Marketing te behalen, verkrijgt u de volgende professionele en persoonlijke competenties:

  • Ontwikkelen en wereldwijd beheren van digitale marketingplannen en online projecten.
  • Grondige kennis hebben van het online medium, waarmee u effectieve en efficiënte echte strategieën kunt plannen en ontwikkelen.
  • Maak websites die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en die zijn gericht op conversie, online winkels ontwikkelen en integrale e-commerce-projecten plannen.
  • Maak online communicatiecampagnes 360 graden.
  • Ontwikkel hun professionele werk als Social Media Manager , waarbij het merkimago en de communicatie tussen consumenten en merken in verschillende sociale netwerken met succes worden beheerd.
  • Ontwikkel je professionele werk als een SEO-consultant en recruitment-expert .
  • Leadafdelingen en accounts van grote klanten op het gebied van PPC / SEM-campagnes , met speciale nadruk op alle composities en optimalisaties van Google Adwords.
  • Genereer en implementeer uitgebreide e-mailmarketingplannen.
  • Leid projectwebarchitectuur en word een expert in webanalyse.

Master's programma in Digital Marketing

1. INLEIDING TOT DIGITALE MARKETING

2. DIGITALE STRATEGIEËN EN PROJECTEN

3.DIGITALE TRANSFORMATIE

4.CX: KLANTENERVARING

5. ONTWERP EN ONTWIKKELING VAN WEBSITES

6 KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE EN VIRTUELE ASSISTENTEN

7. STRATEGISCH PLAN VAN ELEKTRONISCHE HANDEL

8. TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN EN BETAALMETHODEN

9.e-COMMERCE

10. MOBIELE MARKETING

11. DIGITALE PUBLICITEIT

12. AANGESLOTEN MARKETING

13.DIGITALE MEDIAPLANNING

14.SOCIALE MEDIA-STRATEGIE

15. MARKETING VOOR E-MAIL

16. INBOUND MARKETING

17. OPTIMALISATIE VAN DE MOTOREN - SEO

18. ZOEKMACHINE MARKETING - SEM

19. DIGITAAL MARKETINGPLAN

20.CRM EN GROEI HACKEN

21. INTELLIGENTIE VOOR ZAKEN: GROTE GEGEVENS

22. WEBANALYSE

23. GOOGLE ANALYTICS

24. WETGEVING, VEILIGHEID EN PRIVACY IN DE NETWERKEN

25. MASTER'S END PROJECT *

Het Masterthesis Project (PFM) richt zich op de praktische toepassing van de kennis en hulpmiddelen die de student tijdens het programma heeft verworven, op een ondernemersinitiatief of op een substantiële verbetering van een bestaande bedrijfsactiviteit, door de ontwikkeling van een bedrijfsplan. o Businessplan.

* De PFM is alleen verplicht voor face-to-face modaliteiten.

Methodologie van de Master in Digital Marketing

De werkmethodologie die is ontwikkeld op EUDE Business School is gebaseerd op de Case-methode . Een bij uitstek praktische training is de beste basis voor de student om de kennis, vaardigheden en ervaringen te verwerven die het bedrijf nodig heeft. De cases die in elk kennisgebied zijn ontwikkeld, zijn succesverhalen die de student een ruime marge bieden voor analyse en discussie.

Het klaslokaal met kleine groepen of de EUDE Virtual Campus, een toonaangevend platform op Europees niveau, zullen de meest geschikte forums zijn voor studenten om hun meningen en reflecties over elk document te delen.

De syllabus is opgesteld onder toezicht en advies van toonaangevende bedrijven in de sector , evenals een faculteit bestaande uit leidinggevenden en voormalige directeuren van multinationale en nationale bedrijven (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé of Drommer Consulting) .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... Lees meer

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Lees Minder