Master in digitale marketing en inhoud

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

 • Modaliteiten: face-to-face en online
 • Volgende week start: juni 29 of 14 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 6-7 maanden )
 • Volgende start Weekend: 16 oktober 2020 | Duur : 360 uur ( 12 maanden )
 • Inschrijfperiode open

De master in digitale marketing is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van digitale marketing en online contentmanagement. Er is geen voorkennis of kwalificatie vereist voor het voltooien en correct volgen van deze masteropleiding in digitale en contentmarketing.

136288_pexels-photo-2556700.jpeg

Inhoud van de master in digitale marketing

In de master in digitale marketing en inhoud leren studenten de belangrijkste technieken van digitale marketing en bovendien leren ze via WordPress elk type inhoud op een webpagina te maken en te beheren.

WordPress wordt tegenwoordig door meer dan 25% van de webpagina's over de hele wereld gebruikt en vormt een basistool voor digitale marketingprofessionals. En als we basic zeggen, bedoelen we niet simpel. WordPress stelt duizenden sjablonen tot uw beschikking, zodat u op een begeleide manier een webpagina met professionele resultaten kunt maken, inclusief natuurlijk de websites die elektronische handel tot doel hebben - een direct doel van digitale marketing.

Veel van de websites die u kent, meer dan u zich kunt voorstellen, en zelfs de websites die u koopt, worden gemaakt en onderhouden via WordPress. Daarom twijfelt niemand eraan dat Wordpress een zeer nuttige tool is voor elke Digital Marketing-professional en dat deze Master daarom erg nuttig zal zijn voor iedereen die zijn toekomst wil wijden aan de wereld van online marketing.

Tijdens de masteropleiding leert de student het belang van de onderlinge samenhang van de tools die hij leert in de twee modules waaruit deze master bestaat: digitale marketing en wordpress.

Carrièremogelijkheden

 • Community Manager
 • Webpositioneringsspecialist: SEO en SEM
 • Expert in online contentmanagement
 • Creatie en onderhoud van e-commerce
 • Digital Marketing Consultant
 • Ontwerp en creatie van een merk en / of persoonlijke blog
 • Webanalysespecialist
 • Web ontwerper
 • Visueel ontwerper

modaliteiten

Face-to-face of online : je kunt de masteropleiding digitale marketing in Madrid of Sevilla persoonlijk behalen of de masteropleiding digitale marketing online volgen . De online modaliteit wordt altijd live (live) onderwezen, hoewel op verzoek van de studenten een repository van deze opgenomen lessen wordt bijgehouden. Studenten hebben ook een krachtige en intuïtieve virtuele campus ontwikkeld door Google om dagelijks deel te nemen aan lessen en aan hun eigen training.

Aantal studenten

Het grootste klaslokaal bij CEI heeft een capaciteit voor 15 personen en het kleinste voor 8 studenten, waarbij groepen van 10 personen normaal zijn. Het minimum aantal studenten voor de groepsopening is 4 studenten.

prijs

€ 3.100.

Krijg 40% KORTING op de totale prijs van je studies als je je registreert om te studeren in de zomer van 2020, door de code "yomequedoencasa" in te voeren. Of 25% KORTING op de getoonde prijs met de code "future design" tijdens het registratieproces dat in oktober start (tijdelijke aanbieding).

financiering

Maximaal 10 termijnen. Raadpleeg het secretariaat.

Universitair masterdiploma beschikbaar voor deze studies

U hoeft deze optie alleen tijdens het registratieproces te kiezen en een extra bedrag van € 500 te betalen om de universiteitskosten van de Madrid Distance University (UDIMA) te dekken.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Lees meer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Lees Minder
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Meer Minder