Master in digitale marketing en e-commerce

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master in Digital Marketing & E-Commerce is ontworpen om professionals op te leiden in de nieuwe gebieden van het digitale ecosysteem, waar de trend steeds meer op weg is naar het wegnemen van de barrière tussen de online en offline wereld om effectiever met klanten om te gaan.

In dit programma leert u de belangrijkste grondslagen van online marketing en de tools om commerciële activiteiten op digitale platforms uit te voeren, evenals uw uitvoerende en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.

Als je je uitvoerende competenties nog verder wilt verbeteren na het voltooien van je programma, heb je de mogelijkheid om een twee weken durend residentieel programma te volgen aan Kean University (VS).

138624_pexels-photo-3183153.jpeg

Redenen om EAE 's Business School Master in Digital Marketing & E-Commerce te volgen

 1. Woonprogramma in New York
  Aan het einde van de lesperiode kun je een residentieel programma van twee weken volgen op Retail & amp; Services Marketing bij Kean University (VS). Residentieel programma met extra kosten.


 2. EAE ondernemer
  Via onze bedrijfsincubator begeleiden, financieren en begeleiden wij uw ondernemingsactiviteiten. EAE Lab geeft u toegang tot de middelen en omgeving die nodig zijn om de concurrentievoordelen van uw project te identificeren en uw bedrijfsidee te ontwikkelen.


 3. Internationaal talentprogramma
  Als uw doel internationale professionele ontwikkeling is, krijgt u de maximale zichtbaarheid bij de multinationals die met EAE via de Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale recruitmentconsultants.


 4. Zakelijke netwerken
  Ontmoetingen met professionals bij toonaangevende bedrijven en andere studenten, waardoor u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2018 hebben we bijeenkomsten georganiseerd met leidinggevenden van bedrijven als Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi en Telefónica, om er maar een paar te noemen.

Kenmerken

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • Sinds 1958 zijn er +77.000 professionals gevormd
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

ecommerce, online, marketing

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe vacatures na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, vinden hun plaatsing via de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 aanbiedingen voor werk en stage gepost in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële steun
 • 12-maands renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder