Master in digitale marketing en e-commerce

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master in Digital Marketing & E-Commerce is ontworpen om professionals op te leiden in de nieuwe gebieden van het digitale ecosysteem, waar de trend steeds meer op weg is naar het wegnemen van de barrière tussen de online en offline wereld om effectiever met klanten om te gaan.

In dit programma leert u de belangrijkste grondslagen van online marketing en de tools om commerciële activiteiten op digitale platforms uit te voeren, evenals uw uitvoerende en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.

Als je je uitvoerende competenties nog verder wilt verbeteren na het voltooien van je programma, heb je de mogelijkheid om een twee weken durend residentieel programma te volgen aan Kean University (VS).

106823_5.jpg

Redenen om EAE's Business School Master in Digital Marketing & E-Commerce te volgen

 1. Woonprogramma in New York
  Aan het einde van de collegegeldperiode kun je een residentieel programma van twee weken volgen over Retail & Services Marketing aan de Kean University (VS). Residentieel programma met extra kosten.


 2. EAE-ondernemer
  Via onze bedrijfsincubator begeleiden, financieren en begeleiden wij uw ondernemingsactiviteiten. EAE Lab geeft u toegang tot de middelen en omgeving die nodig zijn om de concurrentievoordelen van uw project te identificeren en uw bedrijfsidee te ontwikkelen.


 3. Internationaal talentprogramma
  Als uw doel internationale professionele ontwikkeling is, krijgt u de maximale zichtbaarheid bij de multinationals die met EAE werken via de Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale recruitmentconsultants.


 4. Zakelijke netwerken
  Ontmoetingen met professionals bij toonaangevende bedrijven en andere studenten, waardoor u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2018 hebben we bijeenkomsten georganiseerd met leidinggevenden van bedrijven als Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi en Telefónica, om er maar een paar te noemen.

feiten

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2 e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • Sinds 1958 zijn er +77.000 professionals gevormd
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

106825_2.jpg

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe vacatures na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE-studenten die stage lopen, vindt hun stage via de afdeling Professional Careers
 • +7.000 vacatures en stageaanbiedingen geplaatst in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE-subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële steun
 • 12-maands renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE-beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder