Master in digitale marketing en e-commerce

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Informatie- en communicatietechnologieën (ICT) hebben de relatie leverancier-klant voorgoed veranderd dankzij de consolidatie van internet en sociale netwerken als effectieve marketingtools op maat. We bevinden ons in een nieuw scenario waarin de regels van het spel zijn veranderd: nu is alles snel, direct, meetbaar en kan overal worden bereikt.

Het digitale ecosysteem is een geweldige voedingsbodem voor nieuwe manieren van zakendoen. Bedrijven moeten zich voorbereiden op deze nieuwe manier van omgaan met hun klanten. En de arbeidsmarkt vraagt om een nieuw profiel van een marketeer die in de digitale omgeving een kans weet te zien om nieuwe strategieën te ontwikkelen.

De Master in Digital Marketing & E-commerce biedt u transversale training door middel van technieken en tools gericht op het tot stand brengen van nieuwe vormen van communicatie met de consument die de winstgevendheid van projecten garanderen.

De student heeft de mogelijkheid om aan het einde van de schoolperiode in Barcelona een verblijf van twee weken door te brengen aan de Kean University (VS) .

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.distel.com".

Redenen om deze masteropleiding aan EAE Business School

 1. EAE ertoe
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden wij uw ondernemerschapsprojecten. EAE Lab zal u voorzien van de middelen en de nodige omgeving zodat u concurrentievoordelen kunt identificeren en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 2. Woonprogramma in New York
  Aan het einde van het schooljaar kun je een verblijf van twee weken volgen op “Retail & amp; Services Marketing ”aan de Kean University (VS). Voor dit verblijf in een woonwijk worden extra kosten in rekening gebracht.


 3. Ervaringscomponent
  We stellen een bij uitstek praktisch programma voor waarmee u kunt profiteren van een uitgebreide kalender met bezoeken aan onder meer Google, LinkedIn en Amazon.


 4. Internationaal talentprogramma
  Als je internationale professionele ontwikkeling ambieert, heb je maximale zichtbaarheid bij de multinationals die met EAE samenwerken via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale recruitmentconsultants.

ecommerce, online, marketing

Vereisten en toelating

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, is het noodzakelijk om het bijbehorende formulier in te vullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als het toelatingsbesluit van de Academische Commissie aan de Master in Digital Marketing & E-commerce positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving voor deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Professionele carrières

EAE Professional Careers Service heeft een team van adviseurs die u helpen bij het ontwerpen van een carrièreplan dat is afgestemd op uw behoeften en die tegelijkertijd bedrijven helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun organisatie.

De Professional Careers Service is de ontmoetingsplaats waar de belangen van onze studenten en die van bedrijven die de beste kandidaten voor hun organisatie zoeken, samenkomen. We bieden de ervaring en middelen om aan de verwachtingen van beide partijen te voldoen op basis van een grondige analyse van hun behoeften en de realiteit van het werk.

Als je student bent, kun je hier een persoonlijk reisschema ontwerpen om je professionele doelen te bereiken, toegang krijgen tot meerdere vacatures en in contact komen met experts, professionals en recruiters van de belangrijkste bedrijven.

Als u op zoek bent naar de ideale profielen voor uw organisatie, dan helpen wij u deze te vinden en bieden wij u flexibele en betrouwbare oplossingen om deze in te huren.

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de masteropleiding nieuwe vacatures
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, krijgt deze dankzij de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 rekruteringsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder