Master in digitale marketing en communicatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master in digitale marketing en communicatie is een reactie op het snelle tempo van verandering binnen de communicatiewereld en biedt de nieuwste vaardigheden en hulpmiddelen met betrekking tot digitale communicatie.

Door solide marketingfundamenten te leggen die zich richten op de creatie, het beheer en de prestatieanalyse van sociale media-inhoud, stelt de cursus studenten in staat om het vermogen te ontwikkelen om de behoeften van bedrijven te interpreteren en deze om te zetten in effectieve inhouds- en communicatieplannen.

Dit type training - flexibel en voortdurend in ontwikkeling - wil studenten aanmoedigen om na te denken over de toekomst van digitale media, dankzij een voortdurende discussie met een diverse klas in termen van educatieve achtergrond en geografische oorsprong, en een faculteit die bestaat uit academici, managers , en enkele van de toonaangevende ondernemers in de sector.

In slechts één jaar biedt de Master in digitale marketing en communicatie de persoonlijke en professionele ontwikkeling die nodig is om een carrière in een bedrijf of digitaal bureau te starten, om nog maar te zwijgen van de waarde van deze tijd door te brengen in een multicultureel rijke omgeving, die innovatie combineert met innovatie de ervaring en het prestige van de Universiteit van Bologna.

Vereisten

Voor de registratie is het noodzakelijk:

 • Een bachelordiploma (moet zijn behaald op de uiterste inschrijvingsdeadline)
 • Engelse taalvaardigheid

De toelating tot het programma wordt onderworpen aan de positieve beoordeling van uw individuele interview en Engelse schriftelijke test. Alleen moedertaalsprekers worden vrijgesteld van het afleggen van de Engelse schriftelijke test.

PhotoMIX-Company / Pixabay

Aanmeldingsprocedure

Deze master staat open voor alle aanvragers met een bachelordiploma behaald vóór de inschrijfdeadline van elke ronde.

Applicatie stappen:

 • Voltooi de online registratie op https://studenti.unibo.it
 • Betaal de aanmeldingskosten van 60 euro

Documenten om naar communication @ BBS .unibo.it te sturen:

 • CV in het Engels
 • Diploma met bijbehorend cijferlijst
 • Fotokopie van uw identiteitsbewijs of paspoort
 • Voorblad
 • Referentiebrief (s) (optioneel maar geadviseerd)
 • Ondertekende kopieën van uw inschrijvingsoverzicht en ontvangstbewijs voor het inschrijfgeld (beide te downloaden van 'studenten online' na registratie)
 • GMAT- of GRE-certificaat (optioneel)
 • TOEFL / IELTS / CAE-certificaat (optioneel)

Het selectieproces vindt plaats op de Bologna Business School . De selecties voor de eerste ronde vinden plaats op 21 mei 2020; voor de tweede ronde op 15 juli 2020 en voor de derde ronde op 15 september 2020.

In overeenstemming met het aantal beschikbare plaatsen wordt toelating tot het programma verleend volgens de positie op de lijst van gekwalificeerde kandidaten, opgesteld op basis van de totale score toegekend aan het einde van het toelatingsproces.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Lees meer

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Lees Minder