Lees de Officiële Beschrijving

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

4e editie - Digitale communicatie-instrumenten zijn steeds meer betrokken bij marketing- en communicatiestrategieën, inderdaad vragen ze om specifieke vaardigheden. Daarom worden professionals die in staat zijn om met zo'n brede, steeds veranderende context om te gaan, steeds meer gevraagd.

Na een intensief traject van 7 maanden in de klas - plus 3 van de stage - gaan deelnemers op de arbeidsmarkt van digitale communicatie, in bedrijven of agentschappen. Ze worden geconfronteerd met verschillende thema's die verband houden met het beheer van de relatie tussen merk en consumenten, waarbij alle merk- en communicatiekanalen worden behandeld. In het bijzonder biedt de cursus een hoog gekwalificeerde knowhow als: Social Media Manager, Social Media Specialist, Community Manager, Digital PR Manager, Digital Consultant, Digital Content Strategist.

De cursus wordt aangeboden in samenwerking met het digitale bureau DOING.

Doel - Afgestudeerden op artistiek of humanistisch gebied, hetzij technisch hetzij economisch; professionals met minstens 2 jaar ervaring in de sector.

Methodologie en structuur - De mastercursus biedt lezingen, bezoeken en workshops en is gestructureerd in disciplinaire gebieden en multidisciplinaire lessen. De lessen bieden studenten de juiste en meest actuele technieken voor specifieke vaardigheden in digitale communicatie.

Tijdens de workshops ontwikkelen studenten echte projecten volgens de briefings van bedrijven. Elke workshop is bedoeld om de portfolio's van studenten te verrijken, om deze aan bedrijven en bureaus te presenteren en stages en professionele samenwerkingsverbanden te activeren.

Een actieve deelname aan evenementen in de industrie, het gecoördineerde en constante beheer van de officiële sociale media-pagina's van de Master-opleiding - Facebook: IED Master Digital, Twitter: IEDMasterDMM - en de betrokkenheid bij andere workshops is vereist.

De cursus vraagt ​​om een ​​deeltijdfrequentie, maar een consequente toewijding aan de georganiseerde activiteiten, het persoonlijk bijwerken van markttrends en de ontwikkeling van zowel individuele als teamwerken zijn fundamenteel.

Opleiding te volgen in:
Italiaans

Zie 12 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Laatst bijgewerkt op September 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Nov. 2019
Duration
10 maanden
Voltijd
Prijs
11,900
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Nov. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum