Master in designdenken en klantervaring

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Volgens een onderzoek van ManPower heeft ongeveer 40% van de werkgevers een tekort aan talent. Het tijdschrift Forbes beschouwt in een van zijn artikelen over de situatie van de arbeidsmarkt dat we niet in een crisis van de werkgelegenheid zitten, maar in een crisis van bekwaamheid. De beroepen met een hoge digitale inhoud hebben aanleiding gegeven tot de zogenaamde werkloze beroepen, omdat er een tekort is aan professionals op de arbeidsmarkt en bedrijven een gekke strijd zijn aangegaan om deze professionele profielen vast te leggen en te behouden. Het World Economic Forum heeft een studie uitgevoerd waarin werd vastgesteld dat tegen 2020 een van de 10 meest gevraagde vaardigheden creativiteit is, het vermogen om complexe problemen op te lossen en kritisch denken.

In deze context zijn de methodologieën om innovatie en focus op de klant te bevorderen, zoals Design Thinking en Customer Experience, enorm van belang geworden. Deze methodologieën worden steeds vaker toegepast in de vorm van werk van bedrijven, zelfs de meest traditionele, in hun proces van digitale transformatie, waarbij ze flexibeler proberen te zijn en beter beantwoorden aan de marktvraag door de werkvormen van startups.

De Master of Design Thinking en Customer Experience willen innovatieprofessionals creëren met de conceptuele en praktische hulpmiddelen om met succes innovatie- en ontwerpdenkenprocessen in bedrijven te ontwikkelen, met de nadruk op het gebruik van hulpmiddelen en methodologische technieken. het oefenen van "empathie" technieken om zichzelf in de schoenen van potentiële klanten te plaatsen en onvervulde behoeften te ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen, toe te passen op de oplossing van echte bedrijfsproblemen en te reflecteren op hun eigen profiel als potentiële innovatieprofessionals, in het bijzonder hun eigen houding tegenover risico, fouten en onzekerheid.


Master in ontwerp denken

De meester in het ontwerpdenken

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in Design Thinking en klantervaring van EAE Business School

 1. Woonprogramma voor ondernemerschap aan het Babson College
  Aan het einde van de schoolperiode krijgt de student de mogelijkheid om een verblijf van één week door te brengen aan Babson College (Boston, MA, VS), een van 's werelds toonaangevende onderwijsinstellingen die zich richten op het ecosysteem van ondernemers. Dit residentiële programma brengt extra kosten met zich mee.


 2. Ontwerpdenken
  Onze master zal een reeks bijgewerkte maandelijkse activiteiten hebben, zoals panels van experts, bezoeken aan centra en referentiebedrijven, keynote gesprekken door speciale gasten en tentoonstellingen van echte cases verteld door hun protagonisten, onder anderen.


 3. Programma in samenwerking met Babson College (Boston)
  Het programma wordt gegeven in samenwerking met Babson College via het "Babson Collaborative" -programma, waarvan EAE lid is. Babson College biedt de beste programma's ter wereld op het gebied van ondernemerschap, volgens de algemene rangschikkingen als Financial Times, en volgens gespecialiseerde ranglijsten, zoals Entrepreneur Magazine of The Princeton Review.


 4. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 5. EAE LAB
  Via deze incubator helpen we u uw bedrijf te ontwikkelen en de concurrentievoordelen ervan te identificeren om het te laten groeien.


 6. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 7. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 8. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld samen met een adviesorgaan dat bestaat uit professionals van onder andere Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa of Dockers.
  106824_Sintitulo-1.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

De deelnemer die het programma succesvol afrondt, behaalt de Master in Design Thinking


Aanbevolen toegangsprofiel

Dit programma richt zich op nieuwe ondernemers die op zoek zijn naar innovatie in producten of ontwerpen, managers van reeds gevestigde bedrijven die willen innoveren in nieuwe business lines, en ook area managers die kunnen innoveren in de werking van hun expertisegebied. werk.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van ons toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten te verzekeren, door middel van professionele retorica en academisch curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring halen, door een context waarin het mogelijk is om een langetermijnrelatie te ontwikkelen met klasgenoten, leraren en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Management Development, Emotionele Intelligentie en Coaching positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving voor deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Professionele uitgangen:

 • UX Specialist (User Experience): serviceontwerper, resercher voor ontwerpen en visueel ontwerper.
 • Design Thinking Specialist
 • Hoofdklant
 • Experience Officer
 • Innovatieafdelingen.
 • Nieuwe productontwikkelingsafdelingen
 • Afdelingen voor digitale productontwikkeling: ontwerp, prototyping en validatie.
 • Beheer van digitale transformatieprocessen
 • Consultant van innovatie, creativiteit en klantervaring.


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder