Master in design en innovatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master of Design and Innovation is een programma met hoge prestaties en kwalificatie dat gericht is op professionals die de wereld willen veranderen door middel van strategisch ontwerp, duurzaamheid en innovatie, en die ook hun leven willen veranderen op arbeids- en persoonlijk vlak door de training en ervaring van dit type van programma biedt.

Het is bedoeld om de professionele ontwikkeling van onze studenten een opmerkelijke boost te geven, door hen te positioneren als aantrekkelijke profielen voor bedrijven en nieuwe kansen te bieden in hun werkende leven.

De Master of Design and Innovation ontwikkelt unieke vaardigheden en competenties dankzij de verschillende methoden en ervaringen van het programma, samen met experts met een erkend track record.

De master concentreert zich tegelijkertijd op innovatie en strategisch ontwerp als de centrale en transversale as, zonder de impact die creatief denken op bedrijven kan hebben uit het oog te verliezen. Voor de duur van de cursus delen de studenten gemeenschappelijke inhoud en projecten en bieden ze anderzijds specifieke training voor elk van de samenwonende disciplines: Craft & Product Design Lab, Business & Strategic Design Lab en Communication Design Lab .

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Lees meer

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Lees Minder