Over

De master in veiligheidsstudies en informatieanalyse is een interdisciplinair, maar gespecialiseerd programma dat zich uitstrekt over oefenen, over theorie. Het analyseert en behandelt huidige en opkomende veiligheids- en inlichtingenuitdagingen en -kansen.

Het programma bereidt studenten voor op een professionele oriëntatie in de specialisatie van de intelligentie en nog meer in het kader voor informatieanalyse.

De curriculumnormen van het programma zijn gekaderd volgens het kwalificatiekader van Emirates level 9 en de door de CAA International geaccrediteerde standaarden, evenals de International Association for Intelligence Education IAFIE. Het programma is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs (VAE).

Aankomende studenten worden voorzien van gespecialiseerd kennisspectrum in elementen van intelligentie en informatieanalyse, zowel regionaal als wereldwijd. Studenten willen graag lid worden van een onderwijskader dat hand in hand gaat met het beleid van de veerkracht van de VAE om 2030 tegemoet te komen aan de nationale en internationale onderwijsnormen; kennisopbouw en continuïteit bieden via de wereld van veiligheid en mondiale zaken.

Het Master-programma is bedoeld voor professionals in het begin en het midden van de loopbaan; academisch gekwalificeerde afgestudeerden met BA of een hogere graad op de volgende gebieden, maar niet beperkt tot: Internationale Betrekkingen, Politicologie, Internationale Studies, Beveiliging en Strategische Studies, Rechten, Geesteswetenschappen, Crisisbeheer, Criminologie of een nauw verwant of onderling gerelateerd veld, zoals als communicatie en business, met specialisatie op onder andere veiligheid, strategie en internationale zaken.

Voor het in overweging nemen van een aanvraag voor het MA-programma, moeten studenten voldoen aan alle toelatingseisen. Alle graden moeten in overeenstemming zijn met het Ministerie van Hoger Onderwijs en afgestudeerden die een aanvraag indienen moeten erkende en geaccrediteerde Universiteiten weerspiegelen door de VAE. Internationale graden moeten eerst worden bevestigd voordat ze worden toegepast.

Programmastructuur

Kern vakken

Thesis Track

De master in de veiligheidsstudies en informatieanalyse omvat een op een gespecialiseerd onderzoek gebaseerd proefschrift.

SPECIALISATIE VAN HET GESLACHT

Onder andere:

  • Intelligentieanalyse
  • Beveiliging van informatiebeveiliging
  • Activiteiten
  • Preventieve en pre-emptieve operaties
  • Crisisbeheersing
  • Cyber-Security
  • Toepassing van duurzame ontwikkeling op het niveau van beveiliging en informatieanalyse
  • Toekomstige beveiligingsuitdagingen

accreditatie

De American University In the Emirates is geaccrediteerd door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE caa.ae

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van American University In the Emirates »

Laatst bijgewerkt op November 29, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Prijs
40,000 AED
Collegegeld (één semester)