Master in de toegepaste wiskunde en computationele wetenschappen (AMCS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Toegepaste Wiskunde en Computationele Wetenschappen (AMCS) leidt studenten op om wiskundige en computationele modellen van reële problemen op te stellen en op te lossen. Er worden tweegraadsprogramma's aangeboden: de MS-graad (onder een Thesis- of een Non-Thesis-optie) en de Ph.D. mate. Toelating tot de opleiding van één graad garandeert geen overdracht naar een andere.

Het Applied Math and Computational Science-programma biedt specialisaties in drie verschillende richtingen (genaamd "Tracks"): Applied Mathematics (AM), Computational Science and Engineering (CSE) en Statistics (ST).

De vereisten voor de verschillende specialisaties kunnen variëren en worden hieronder beschreven. Alle studenten in het MS-programma worden begeleid door een faculteitsadviseur om hun studieprogramma te ontwikkelen.

Beoordeling

Teststudenten worden toegelaten tot KAUST vanuit een grote verscheidenheid aan programma's en achtergronden. Om het ontwerpen van een passend studieplan voor elke individuele student te vergemakkelijken, zijn alle toegelaten studenten verplicht om een ​​schriftelijk beoordelingsexamen af ​​te leggen wanneer ze op de Campus aankomen. Het examen richt zich op wiskunde en basiswetenschappen. Het doel van de beoordeling is om te bepalen of studenten de voorwaarden voor het afleggen van graduate-niveau cursussen onderwezen in het programma beheersen. De Academic Advisor werkt samen met toegelaten studenten om een ​​studieplan te ontwikkelen als dat nodig is. Studenten worden aangemoedigd zich voor te bereiden op de beoordeling door de algemene kennis die is opgedaan met hun bacheloropleiding op te frissen voordat ze bij KAUST aankomen. De eisen van het remediërend studieplan moeten naar tevredenheid worden ingevuld, in aanvulling op de universitaire graadvereisten.

Vereisten voor Master's Degree

Het is de uitsluitende verantwoordelijkheid van de student om haar / zijn studieprogramma in overleg met haar / zijn adviseur te plannen. Studenten zijn verplicht om alle deadlines te halen. Studenten moeten zich ervan bewust zijn dat de meeste kerncursussen slechts eenmaal per jaar worden aangeboden.

De Master's Degree (MS) wordt uitgereikt na succesvolle afronding van een minimum van 36 credit-uren. Er moet een minimale GPA van 3,0 bereikt zijn om af te studeren. Individuele cursussen vereisen een minimum van een 'B-' voor het cursusgeld. Verwacht wordt dat studenten de MS-graad behalen in drie semesters en één zomersessie.

Cursus benodigd heden

  • Kern vakken
  • Keuzevakken
  • Onderzoek / Capstone-ervaring
  • Graduate Seminar 298 (niet-credit): Alle studenten moeten zich inschrijven en een goed cijfer ontvangen voor elk semester waarvoor het programma vereist dat ze aanwezig zijn.

Ga voor meer informatie naar de programmagids .

Videotour van KAUST van KAUST Video on Vimeo.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Lees meer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Lees Minder