Master in de theologie, het ministerie en de missie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze postdoctorale graad in theologie, bediening en missie is gevalideerd door Durham University als onderdeel van de Common Awards-regeling. Het is een kans om theologische studies te ontwikkelen, ideaal voor diegenen die zich bezighouden met enige dienst in de kerk, hetzij leken of gewijd. Het is met name geschikt voor mensen in de eerste jaren van de bediening of later, waar sabbatical leave verdere studie en reflectie mogelijk maakt. Het is een cursus op afstand die is afgestemd op uw werk en andere verplichtingen.

De MA staat normaal gesproken open voor mensen met een goede theologiediploma. Afhankelijk van je eerdere kwalificaties en ervaring kan de cursus meestal in drie jaar worden afgerond.

MA modules

Je studeert 7 niveaus 7 modules, part-time meer dan drie jaar, met betrekking tot theologische kennis aan uw professional

De beoordeling van werk is gevarieerd, via de media van opdrachten, reflecties, exegeses en portefeuilles. Je persoonlijke tutor helpt je hierop te anticiperen en advies te geven over hoe je je leren kunt ontwikkelen. Elke module wordt gemarkeerd met een algemeen cijfer voor de MA.

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over de modules of de beoordeling.

WAT ZAL IK STUDEREN?

  • Onderzoek en reflecties, middelen en methoden
  • Onderwijs en de leerkerk
  • Geavanceerde theorie en methoden in de praktische theologie
  • Geavanceerde bijbelstudie
  • Geavanceerde studie van een theologische tekst
  • Reflective Practice: Mission and Evangelism
  • Proefschrift

Hoe te solliciteren

Aanvragen voor toegang tot deze cursus worden op elk moment geaccepteerd, maar we schrijven nieuwe studenten in de herfst van elk jaar in. Je zult een afgestudeerde moeten zijn, meestal van theologie, maar we zullen diegenen overwegen met andere geschikte kwalificaties of ervaring. Wanneer je aanvraag wordt geaccepteerd, krijg je een tutor toegewezen die je door je studie begeleidt. Ook krijgt u toegang tot onze online Moodle-site met studiemateriaal, forums, feedbackformulieren en details over de beoordeling voor elke module. Vul het aanvraagformulier in en stuur het per e-mail terug.

De deadline voor aanvragen is 31 augustus om te beginnen in september.

Als onderdeel van het aanvraagproces moeten buitenlandse studenten bewijsmateriaal overleggen dat eerdere studie / opleiding in het buitenland vergelijkbaar is met Britse kwalificaties. Dit kan gedaan worden via NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

NARIC kan ook bewijs leveren van Engelse Taal Assessment, wat een vereiste is voor de universiteit van Durham voor iedereen wiens eerste taal geen Engels is. Vereisten voor niet-gegradueerde en postdoctorale programma's href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Vergoedingen 2018/19

We houden onze tarieven concurrerend omdat we willen dat veel toegang hebben tot al onze cursussen. In 2018/19 is de jaarlijkse vergoeding voor de MA £ 1860. Dit omvat je afstandsbegeleider, alle klassen of groepen, online materiaal en de validatie van de universiteit. Deze vergoeding kan elk jaar aan een kleine stijging worden onderworpen, en als de MA-cursus drie jaar duurt, kan de totale vergoeding ongeveer £ 5800 bedragen.

We bieden een korting van 5% voor iedereen die het jaarlijkse tarief aanvraagt ​​en betaalt vóór 31 augustus. Dit verlaagt de jaarlijkse vergoeding van £ 1860 tot £ 1767.

Voor degenen met een kleiner budget, bieden wij betaling in termijnen. Voor de MA betaalt u 620 pond per 31 augustus, 620 pond op 31 december en 620 pond op 31 maart. Elke module moet worden betaald voor het begin van het onderzoek.

Helaas kunnen we u geen restitutie aanbieden als u de cursus gedurende het jaar verlaat. Het is echter mogelijk om in speciale omstandigheden een pauze te nemen van je studie, onder voorbehoud van een uitstel van £ 80, en terug te keren naar je studies in het volgende jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... Lees meer

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Lees Minder