Lees de Officiële Beschrijving

MSW MBA Dual Degree

KSU zich in voor het ontwikkelen van innovatieve programma's die inspelen op het snel veranderende economische, sociale en politieke klimaat en op de onderlinge afhankelijkheid van sectoren (publiek, privaat en non-profitorganisatie). Daarom biedt KSU het eerste dual-degree MSW / MBA-programma in de staat Georgia aan. "In de afgelopen decennia zijn maatschappelijke werkbeoefenaars in toenemende mate opgeroepen om ondernemend te denken om particuliere financiering te zoeken en samen te werken met niet-gouvernementele organisaties om sociale diensten en goederen te leveren" (Lee, 2016, blz. 209). Evenzo zijn bedrijven meer sociaal verantwoordelijk geworden vanwege de vraag van de consument, het moreel van de werknemers, het potentieel om nieuwe markten te ontwikkelen en de wens om duurzame bedrijfspraktijken te creëren die gericht zijn op een triple-bottom-line (het welzijn van mens en planeet behouden en winst maken). ).

Doel van het programma

De Master of Social Work en Master of Business Administration (MSW / MBA) Programma is een duale opleiding aangeboden door het WellStar College of Health and Human Service en het Coles College of Business Administration om aan deze behoefte te voldoen. Het doel van het duale opleidingsprogramma is om toekomstige leiders en veranderaars te creëren die 'maatschappelijke waarde' creëren door zich te concentreren op de drievoudige bottom line en doelgerichte 'sociale verandering' te initiëren. De competenties die via de dual degrees zijn verworven, zullen door Corporate worden gezocht. Social Responsibility (CSR) -eenheden in bedrijven, Employee Assistance Programs (EAP's) en grote managed care-organisaties (gedrags- en lichamelijke gezondheid) om er maar een paar te noemen. Daarnaast kunnen afgestudeerden ook hun eigen sociaal ondernemende ondernemingen, sociale ondernemingen en privé-praktijken lanceren. Vandaar dat afgestudeerden kunnen worden gebruikt door organisaties in alle drie de sectoren (privé, non-profit en publiek).

competenties

Onze klinische Social Work Education (MSW) stelt de afgestudeerden in staat weloverwogen, op feiten gebaseerde, beslissingen te nemen met betrekking tot de beste werkwijzen, bijvoorbeeld door medeleven en ethisch te reageren op diverse menselijke behoeften door middel van psychotherapie, gezinsbegeleiding en casemanagement. De Business Administration degree (MBA) omvat de traditionele opleiding in boekhouding en financiën, managementprincipes, informatiesystemen, distributielogistiek en marketing. Bovendien is de MBA-graad inspelen op de veranderende en dynamische lokale, regionale en nationale werkgelegenheidstrends en zakelijke behoeften in het Amerikaanse bedrijfsleven. Uiteindelijk is de afgestudeerde bereid om de missie van het maatschappelijk werkberoep effectief uit te voeren om de mensenrechten te bevorderen en sociale, economische en ecologische rechtvaardigheid te bevorderen.

Cursussen vereist

Maatschappelijk werk - 54 Kredieturen

 • SW 7700 - SW-grondslagen: diversiteit, sociale rechtvaardigheid en ethiek
 • SW 7701 - Social Work Practice I
 • * SW 7702 - Sociaal beleid en sociale voorzieningen
 • SW 7703 - Social Work Practice II
 • SW 7704 - Menselijk gedrag in een sociale omgeving I
 • SW 7705 - Menselijk gedrag in een sociale omgeving II
 • * SW 7706 - Inleiding tot sociaal werkonderzoek
 • SW 7707 - Praktijkgerichte onderzoeksmethoden
 • SW 7708 - Foundation Stage / Integratief Seminar I
 • SW 7709 - Foundation Stage / Integratief Seminar II
 • SW 8702 - Geavanceerde klinische praktijk I: werken met individuen
 • SW 8710 - Psychopathologie
 • SW 8711 - Advanced Clinical Practice II: Werken met groepen
 • SW 8712 - Advanced Internship III / Integrative Seminar III
 • SW 8713 - Advanced Internship / Integrative Seminar IV
 • SW 8820 - Forensics voor sociaal werk
 • Klinische concentratieklasse
 • Klinische concentratieklasse

* Deze cursussen "tellen" mee voor zowel MSW als MBA-graden

Bedrijfskunde - 30 Kredieturen

 • ACCT 8000 - Accounting Insights voor managers
 • ECON 8010 - Toewijzing van middelen en analyse van beslissingen
 • FIN 8020 - Zakelijke financiën
 • IS 8090 - Gebruikmaken van informatiesystemen in het bedrijfsleven
 • MGT 8040 - Beheer van de waardeketen
 • * MGT 8050 - Beheren en leiden van werkgedrag
 • MGT 8999 - Strategisch management: een integratieve, Capstone-ervaring
 • MKTG 8030 - Strategische marketing
 • * MBA-studie in het buitenland
 • Eén MBA-keuzevak

* Deze cursussen "tellen" mee voor zowel MSW als MBA-graden

Studenten nemen een totaal van 54 30 = 84 credit-uren

om de dual degree te voltooien.

Toelating

Om te worden toegelaten tot het duale diplomaprogramma, moet de aanvrager de optie specificeren op het moment van de aanvraag bij de Graduate College. Studenten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van de dual-degree optie MSW / MBA-programma moeten overleggen met de MSW en de MBA-programma directeuren met betrekking tot toelatingseisen en volgorde van de cursus.

Raadpleeg Graduate Admissions for Application

Internationale aanvragers: raadpleeg KSU beleid voor aanvullende toepassingsvereisten

Details over GRE en GMAT Conversion

Voor inschrijving in het MSW-programma moet een kandidaat een minimale verbale en kwantitatieve GRE-score van 285 hebben. Voor inschrijving in het MBA-programma moet een kandidaat een minimum GMAT-score van 530 hebben. Een kandidaat die een inschrijving voor een gezamenlijke MSW / MBA-programma moet verbale en kwantitatieve GRE-scores hebben die gelijkwaardig zijn aan een 530 GMAT-score.

Dit programma beoordeelt alleen apps voor zomerse semesters.


TOELATINGSEISEN:

1. Online Graduate Application - Er is een niet-restitueerbare $ 60 aanvraagkosten.

2. Bachelor's Degree (De baccalaureaatsgraad moet afkomstig zijn van een instelling die is geaccrediteerd op een wijze die is aanvaard door Kennesaw State University ). De bacheloropleiding moet een brede liberale kunstbasis weerspiegelen in de sociale, gedrags- of psychologische wetenschappen, menselijke biologie, humaniora of statistiek.

3. Aanvragers van de duale opleiding (MSW / MBA) kunnen een GRE- of GMAT-score indienen. Raadpleeg de website van het programma voor meer informatie.

4. Een professioneel CV.

5. Drie aanbevelingsbrieven: ten minste één (1) van een lid van de faculteit bekend met het academische werk van de aanvrager (Opmerking: als u geen academische referentie kunt vinden, kunt u een professionele referentie toevoegen); Twee (2) van een voormalige werkgever, field supervisor of iemand anders met expertise in maatschappelijk werk.

6. Een persoonlijke verklaring voor een MBA-toepassing die je loopbaanambities beschrijft.

7. Een autobiografische verklaring voor de MSW-toepassing, maximaal 1500 woorden, dubbele regelafstand, met inbegrip van het volgende: uw ervaring met sociaal werk, inclusief vrijwilligerservaring, de levenservaringen hebben uw interesse in sociaal werk beïnvloed, uw persoonlijke kwaliteiten die nuttig zullen zijn door anderen te dienen als sociaal werkprofessional, uw waarden die nuttig zijn om anderen als maatschappelijk werker te dienen, uw carrièredoelen en hoe sociaal werkonderwijs u zal helpen deze doelen te realiseren.

8. Een GPA van 3,0 of hoger op een schaal van 4,0 gedurende de laatste 60 uur van de undergraduate study, zoals aangegeven op de officiële transcriptie van de hogeschool of universiteit, rechtstreeks ontvangen van de graad verlenende instelling. Cursussen van alle twee- en vierjarige instellingen moeten rechtstreeks door de instellingen worden ingediend.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Laatst bijgewerkt op May 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
Prijs
290 USD
Vast collegegeld voor 1 credituur: $ 290,00. Niet-ingezeten collegegeld voor 1 credit-uur: $ 1,045.00. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019