Master in de rechten (in het Italiaans gedoceerd)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus biedt studenten een geavanceerd niveau van juridische training. Het omvat elementen van de fundamentele juridische cultuur en beginselen, zowel op nationaal als op internationaal niveau, en leert studenten de vaardigheden die nodig zijn om verschillende soorten juridische documenten op te stellen (regelgevend, onderhandelings- en gerechtelijk), waaronder het leren gebruiken van de momenteel beschikbare technologische hulpmiddelen.

De Laurea Magistrale instrueert studenten ook over het analyseren, interpreteren en evalueren van juridische vragen.

Carrièremogelijkheden

De tweede graad in de rechten (magistrale) wordt verleend na een periode van vijf jaar studie en na het voltooien van een specialisatie of een periode van praktische stage-ervaring, kan de student beginnen aan de carrière van advocaat, notaris of rechter. De graad leidt ook tot juridisch werk op hoog niveau op sociaal-economische of politieke gebieden. Een afgestudeerde kan carrière maken in een openbare instelling, in particuliere bedrijven, zowel in Italië of internationaal of in een vakbond / syndicaat. Hij kan optreden op het gebied van informatica, internationaal en EU-recht. De praktische ervaring van het jaar kan worden vervangen door een erkende specialisatie na het voltooien van de Second Level Degree in Law (Magistrale).

Houd er rekening mee dat:

Een student kan overstappen naar de Second Level Degree in Law (Magistrale) van de cursus Legal Legal Expert of de Specialized Degree in Law.

Toelating

Toelating tot Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student in het bezit is van een Diploma di Maturità ("A" niveaus / Higher School Certificate) behaald na 5 jaar op een middelbare school.

Ingangstests

Er is geen selectietest voor inschrijving voor de cursus, maar er is een test om het initiële competentieniveau van de student vast te stellen: studenten die in het eerste jaar van hun cursus zijn ingeschreven, moeten een vaardigheidsniveau in de Italiaanse taal, geschiedenis en algemeen hebben behaald Kennis. Elk jaar worden in september instaptoetsen gehouden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Bergamo is located in Lombardia, a region in Northern Italy with more than 10 millions inhabitants and one of the regions with the highest GDP pro capita in Europe.

The University of Bergamo is located in Lombardia, a region in Northern Italy with more than 10 millions inhabitants and one of the regions with the highest GDP pro capita in Europe. Lees Minder