Master in de psychologie van welzijn en sociale inclusiviteit

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Gelieve te weten de bedacht door de maatregelen University of Bologna te beginnen volgend academiejaar in de best mogelijke manier.

Academiejaar 2020/21 - Voor het eerste semester zullen onderwijsactiviteiten op afstand parallel lopen met klassikale onderwijsactiviteiten

Gedurende de eerste zes maanden van ay 2020/21 zal de University of Bologna gemengde onderwijsactiviteiten aanbieden, gehouden in klaslokalen maar ook op afstand toegankelijk. De universiteit heeft er de afgelopen maanden alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle klasactiviteiten kunnen worden hervat voor een zo groot mogelijk aantal studenten, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en -protocollen.

De universiteit richt zich op twee aspecten: enerzijds werkt ze aan het aanpassen van klaslokalen met behulp van nieuwe technologische infrastructuur; aan de andere kant implementeert het de transformaties die nodig zijn om leraren te helpen bij het proces van voortdurende verbetering van onderwijsmethoden.

Internationale studenten: hoe bereid je je voor op inschrijving -> bekijk hier alle info die je nodig hebt.

De masteropleiding Psychologie van welzijn en sociale inclusiviteit is bedoeld om studenten te trainen in individueel en collectief welzijn als sociale inclusiviteit. Het is gericht op neurobiologische correlaten, individuele en sociaal-psychologische factoren die ten grondslag liggen aan individueel en collectief welzijn in de levensduur.

Onderwijsactiviteiten nemen een integratie aan tussen hoorcolleges en praktische activiteiten waarbij methoden en toegepaste strategieën die verband houden met de inhoud van de cursus aan bod komen.

Aan het einde van de mastercursus kunnen individuen met de mastertitel een baan vinden in openbare en particuliere organisaties of als freelance werken in contexten waar individueel en collectief welzijn de aandacht krijgen.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleiding

  1. Getraind worden in twee fundamentele psychologische velden van hedendaagse samenlevingen, namelijk individueel en collectief welzijn als sociale inclusiviteit
  2. Getraind worden op psychologisch gebied met open vacatures
  3. Het ontwikkelen van psychologische vaardigheden door theorieën, methoden en toepassingen te combineren
  4. Getraind worden door kennis afkomstig uit meerdere psychologische domeinen
  5. Studeren in een internationale context

Toelatingseisen

Per opleiding zijn er specifieke inschrijvingsprocedures.

U kunt gedetailleerde informatie over geschiktheid, het aanvraagproces, collegegeld en deadlines vinden op href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/PsychologyWellbeingInclusivity/how-to-enrol

Studiebeurzen en subsidies

Universitaire studenten kunnen tijdens hun studie economische steun krijgen van de regio Emilia Romagna, de University of Bologna en andere externe instanties.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Collegegeld vrijstellingen

Kijk op onze website om te weten welke documenten vereist zijn om volledige vrijstellingen en speciale subsidies aan te vragen.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Lees meer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Lees Minder
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Meer Minder