Master in de psychologie van welzijn en sociale inclusiviteit

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Meet je toekomst aan de University of Bologna .

Meld je aan voor Alma Orienta Virtual Fair en samen met ons online op 14 en 15 mei.

Je krijgt hier de kans om de live-presentaties gegeven door docenten, docenten en professionele medewerkers, alsmede met hen te communiceren op het verzoek van informatie en vragen te stellen te sluiten hebben.

href = "https://eventi.unibo.it/almaorientavirtualfair

__________________________________

De masteropleiding Psychologie van welzijn en sociale inclusiviteit is bedoeld om studenten te trainen in individueel en collectief welzijn als sociale inclusiviteit. Het is gericht op neurobiologische correlaten, individuele en sociaal-psychologische factoren die ten grondslag liggen aan individueel en collectief welzijn in de levensduur.

Onderwijsactiviteiten nemen een integratie aan tussen hoorcolleges en praktische activiteiten waarbij methoden en toegepaste strategieën die verband houden met de inhoud van de cursus aan bod komen.

Aan het einde van de mastercursus kunnen individuen met de mastertitel een baan vinden in openbare en particuliere organisaties of als freelance werken in contexten waar individueel en collectief welzijn de aandacht krijgen.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleiding

  1. Opgeleid worden in twee fundamentele psychologische gebieden van hedendaagse samenlevingen die individueel en collectief welzijn zijn als sociale inclusiviteit.
  2. Getraind worden in psychologische velden met open vacatures.
  3. Psychologische vaardigheden ontwikkelen door theorieën, methoden en toepassingen te combineren.
  4. Getraind worden door kennis afgeleid van meerdere psychologische domeinen.
  5. Studeren in een internationale context.

Toelatingseisen

Voor elke opleiding zijn er specifieke inschrijvingsprocedures.

U kunt gedetailleerde informatie over geschiktheid, het aanvraagproces, collegegeld en deadlines vinden op href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/PsychologyWellbeingInclusivity/how-to-enrol

Studiebeurzen en subsidies

Universitaire studenten kunnen economische steun krijgen tijdens hun studies van de regio Emilia Romagna, de University of Bologna en andere externe instanties.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Collegegeld vrijstellingen

Kijk op onze website om te weten welke documenten vereist zijn om volledige vrijstellingen en speciale subsidies aan te vragen.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Lees meer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Lees Minder
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Meer Minder