Master in de professionele economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Economie in actie

Breng je carrière naar het volgende niveau met een kwalificatie uit Victoria's Professional Economics-programma. Ontwikkel een economische toolbox die u kunt gebruiken om 'echte' problemen aan te pakken. Dit gerespecteerde programma biedt u beslissingsvaardigheden die gebaseerd zijn op een goed begrip van economische principes.

Economie onder de microscoop

Bestudeer de fijne kneepjes van micro-economische en macro-economische analyse. Studiemarktstructuren, de implicaties van overheidsinterventies in de economie en verschillende economische theorieën met betrekking tot groei, ontwikkeling en stabiliteit. Ontdek hoe beleid economische beslissingen beïnvloedt.

Gewild

Er is een reële vraag naar bekwame professionele economen die in staat zijn om deel te nemen aan een rigoureuze economische analyse. Om aan deze behoefte te voldoen, is het programma ontwikkeld in nauw overleg met vooraanstaande professionele economen van het Government Economics Network, de New Zealand Association of Economists, bankeconomen en andere branchedeskundigen.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's. En naast beroepsbeoefenaren studeren, krijg je een goed inzicht in de eisen van de industrie.

De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven en geeft een stem voor je op de campus.

Je hebt de gelegenheid om evenementen, workshops, sociale functies en seminars bij te wonen, zoals de sessies voor het leren van postgraduate onderzoeksvaardigheden van studenten. Je hebt ook toegang tot de postdoctorale studentenwerkplek op de 2e verdieping van Rutherford House-maak gebruik van het ruime computerlokaal, de vergaderzalen, de printer en de kleine keuken.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten halen na een aantal jaren een postdoctorale studie op. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Careers

Met de uitvoerende vaardigheden, zult u merken dat u misschien werk vindt in de centrale of lokale overheid als beleidsanalist, adviseur, planner of toezichthouder. Of u kunt werken als econoom of analist bij een bank of andere financiële instelling, in een multinationale onderneming of internationale organisatie of handelsorganisatie.

Je zou kunnen werken als een economisch of management consultant, of een pleitbezorger voor industriële groepen, of als een media-onderzoeker of presentator.

Keuzevakken uit andere postdoctorale programma's, zoals de Master of Applied Finance (MAF), Master of Business Administration (MBA) of Master of Public Policy (MPP), kunnen worden opgenomen in uw programma voor professionele economie om nog meer carrièremogelijkheden te creëren.

Beurzen

Je kunt beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

De Reserve Bank biedt ook externe beurzen die u kunt aanvragen.

Ondersteuning van werkgevers

De capaciteitsverhoging die je krijgt als je een MPE doet, betekent dat je werkgever bereid kan zijn om sommige of al je kosten te betalen.

Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder