Master in de landschapsarchitectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (COVID-19) update: leer nu online en later op de campus.

Bij RMIT willen we niet dat onze studenten een semester of een studiejaar missen als we het kunnen helpen. We hebben honderden cursussen bijgewerkt met online leeropties , zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het onderwijs en de leerresultaten. Ontdek hoe we u helpen om tijdens COVID-19 naar de universiteit te gaan met onze online studie .

Landschapsarchitectuur is een ontwerpdiscipline die werkt op een reeks creatieve ideeën, levende systemen, fysieke materialen en toekomstige mogelijkheden. Het gaat over het visualiseren, onderzoeken en voorstellen van betere manieren van leven in een complexe en snel veranderende wereld.

RMIT biedt een gedistingeerd professioneel onderwijs, het Master of Landscape Architecture-programma is geaccrediteerd door het Australisch Instituut voor Landschapsarchitecten (AILA). Het programma wordt erkend als een faciliteit van wereldklasse in het bevorderen van ontwerpkennis, kritisch denken en ontwerpbeïnvloeding door middel van innovatief onderwijs en onderzoek.

RMIT's Master of Landscape Architecture zal je uitrusten om een ​​leider en innovator te worden in de landschapsarchitectuur.

Design Research is de kern

Ontwerponderzoeksprojecten worden uitgevoerd binnen dit programma op een hedendaags en internationaal niveau. Design Research stelt u in staat diep in te gaan op het vakgebied Landscape Architecture. Je onderzoekt kwesties en onderwerpen die relevant zijn voor hedendaagse kwesties in stedelijke en natuurlijke contexten die in toenemende mate worden beïnvloed door klimaatverandering, natuurrampen en verduistering van land.

Bestudeer in de unieke ontwerpstudio's van RMIT

Je leert door ontwerpstudio's die werken als laboratoria die bevorderlijk zijn voor experimenten, onderzoek en de verkenning van ontwerp als een agent die reageert op problemen in de gebouwde omgeving van de hedendaagse samenleving. De studio's worden geleid door vooraanstaande lokale en internationale academici met een gevarieerd kennis- en ervaringsveld.

Top 3 redenen om deel uit te maken van RMIT Landscape Architecture

 • Leer door ontwerpstudio's, die de beste praktijk van de industrie modelleren
 • Werkgelegenheidskansen creëren en contacten met de industrie leggen
 • Wordt ondergedompeld in een stedelijk ontwerplaboratorium in de designhoofdstad van Australië.


Details

Hoe je zult leren

Het draait allemaal om leren door ontwerpstudio's

De gevierde ontwerpstudio's van het programma bevinden zich op een stedelijke campus, wat betekent dat je wordt ondergedompeld in een laboratorium van ontwerpverkenning en in het centrum van innovatie.

De studio's bevinden zich op de stadscampus en in de meermaals bekroonde RMIT Design Hub. Ontwerpstudio's zijn een van de belangrijkste redenen waarom RMIT Landscape Architecture en zijn afgestudeerden zo hoog worden gewaardeerd door de industrie.


Wat is een Design Studio?

Design Studios modelleren de beste praktijken van lokale en wereldwijde designfirma's.

Ontwerpstudio maakt typisch elk semester de helft van het programma en wordt in kleine groepen gegeven. Je richt je op een bepaald ontwerpthema en projecteert elk semester. Je kiest uit een reeks studio-aanbiedingen en leert specifieke ontwerptechnieken om ideeën en resultaten te ontwikkelen in relatie tot een projectopdracht. Studio's zijn verticaal geïntegreerd, dwz gegroepeerd met studenten van verschillende jaarniveaus.

In uw laatste jaar voltooit u een ontwerpthese van uw keuze die Design Research Project A B wordt genoemd. Dit project zal zich ontwikkelen op basis van de onderzoeksresultaten die zijn behaald tot de conclusie van uw landschapsarchitectuuronderzoeken.

Verbindingen met de industrie

Veelgeprezen en bekroonde internationale en Australische landschapsarchitecten, architecten, stedenbouwkundigen en experts in aanverwante gebieden zijn consequent betrokken bij de onderwijs- en onderzoeksprojecten die in dit programma worden uitgevoerd.

Ontwerpstudio's bieden een sterke betrokkenheid bij de industrie. Sommige projecten kunnen betrekking hebben op klanten of projecten waarbij u uw ontwerpvoorstellen ontwikkelt binnen een op scenario's gebaseerde, gesimuleerde ontwerppraktijkomgeving. Professionele ontwerpers kunnen ook aan het einde van het semester deel uitmaken van uw beoordelingspanel.

Openbare lezingen worden ook het hele jaar door gehouden, onder leiding van vooraanstaande lokale en internationale landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen.

RMIT University zet zich ervoor in om u een opleiding te bieden die formeel leren sterk verbindt met professionele of beroepsgerichte praktijken.

Internationale kansen

 • Studiereizen
  Een reeks ontwerpstudio's biedt reismogelijkheden in het buitenland om deel te nemen aan veldwerk, workshops en ontwerpprojecten. Eerdere locaties waren onder meer Japan, Vietnam, Taiwan, Frankrijk, Spanje en Afrika.

 • Uitwisseling
  Internationale uitwisselingsopties zijn beschikbaar voor universiteiten in Duitsland, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de VS.
  Het Global Mobility Office van RMIT ondersteunt studenten bij het uitwisselen van korte-termijn mobiliteitsactiviteiten met meer dan 165 partneruniversiteiten wereldwijd.

 • stages
  Stageplaatsingen worden elk jaar aangeboden aan studenten in de Master in de landschapsarchitectuur, waardoor studenten werkervaringen kunnen opdoen bij veelgeprezen en bekroonde praktijken in het buitenland. Huidige stagepartners zijn Stoss LU in Boston en EMF in Spanje.

Keuzevakken en programmastructuur

Binnen het programma heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks universiteitsbrede keuzevakken om je kennis en vaardigheden uit te breiden die relevant zijn voor je toekomstige loopbaan.


Carrière

Dit programma bereidt je voor op de professionele praktijk van landschapsarchitectuur. Zelfstandig werken of als onderdeel van een groot multidisciplinair team. Van stedenbouwkundige projecten (pleinen en voetgangersgebieden) tot werken met grote open ruimtes (parken en natuurreservaten), de parameters van projecten zijn breed

Als landschapsarchitect vindt u carrièremogelijkheden in:

 • de ontwerpbureaus van landschapsarchitecten, architecten, planners, stedenbouwkundigen en ingenieurs in heel Australië.
 • overheidsorganisaties op federaal, staats- en gemeentelijk niveau.
 • Afgestudeerden kunnen ook betrokken raken bij kleinere projecten zoals privétuinen, historische landgoederen en productieve landschappen.


Admissions

Je moet met succes een Australische bachelor diploma (of een vergelijkbare buitenlandse kwalificatie) hebben behaald in architectuur of landschapsarchitectuur of een gerelateerd ontwerpgebied.

Je wordt competitief geselecteerd op basis van je cijfers en folio.

Selectietaken

Je moet:

 • Voltooi en verzend de online voorselectiekit voor 10 november. Inzendingen kunnen na deze datum worden overwogen als plaatsen beschikbaar zijn. De link om uw voorselectiekit in te dienen, verschijnt op het dashboard van de aanvrager nadat u uw aanvraag hebt ingediend.
 • Woon een interview bij (sommige sollicitanten).

Voorselectiekit

De voorselectiekit vereist:

 • Een verklaring waarin wordt uiteengezet waarom u dit programma wilt studeren en uw huidige onderzoeksdoelen.
  U kunt ook aangeven waarom u een ontwerpcarrière wilt nastreven en hoe uw werkervaring heeft geleid tot uw onderzoeksinteresses.
  Maximaal 150 woorden.

 • Een verklaring waarin uw academische prestaties en professionele ervaring worden beschreven, inclusief eventuele werkervaring die u momenteel opdoet.
  Maximaal 300 woorden.

 • Een folio met stukken uit je bachelorstudies en, indien beschikbaar, professionele projecten.

Uw folio moet een pakket zijn van afbeeldingen, tekeningen, schetsen, schilderijen, modellen, foto's, computerwerk, enz. Van persoonlijke creatieve / ontwerpprojecten; moet concepten / ideeën bevatten die leiden naar het uiteindelijke ontwerpstuk.

U moet uw werk in één PDF samenvoegen (maximaal 30 pagina's).

U kunt uw PDF uploaden (maximaal 10 MB) of een URL opgeven als deze online wordt gehost.

Andere informatie

Als je met succes de Bachelor of Landscape Architecture (BP256) van RMIT voltooit met een Grade Point Average (GPA) van 2,5 of hoger, heb je gegarandeerd toegang tot dit programma.


vergoedingen

Deelname aan dit programma gebeurt voornamelijk via Commonwealth Supported Places (CSP's).

Financiële ondersteuning door de overheid is beschikbaar voor in aanmerking komende studenten, ongeacht het type plaats waar u zich inschrijft.

2019 indicatieve kosten

 • Commonwealth ondersteunde plaatsen (CSP) variëren van AU $ 6.566 tot AU $ 10.958
 • Volle abonnementen: AU $ 32,640

* De vermelde bedragen zijn indicatieve vergoedingen per jaar en zijn gebaseerd op een standaard jaar van een volledige studie (96 studiepunten). Een evenredige vergoeding geldt voor meer of minder dan de voltijdse studielast.

Bijkomende kosten

 • Kosten voor studenten en voorzieningen (SSAF): maximaal AU $ 303 voor 2019.
 • Andere items met betrekking tot uw programma, waaronder excursies, studieboeken en apparatuur.

De tarieven worden jaarlijks aangepast en deze kosten dienen alleen als richtlijn te worden gebruikt.

Beurzen

RMIT kent elk jaar meer dan 2000 beurzen toe om academische prestaties te erkennen en studenten met verschillende achtergronden bij te staan.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder