Master in de internationale handel

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Krijg een voorsprong voor succes in de wereldeconomie

Profiteer van deze unieke kans voor multidisciplinaire studie en ontdek de complexe wereld van de internationale handel. Onderzoek de rol van handel in de samenleving vanuit verschillende perspectieven - de internationale wettelijke regels, economische redenen en de politieke en sociale implicaties.

Bestudeer hoe de wereld verbonden is door handel en de manier waarop het bedrijven, als producenten en exporteurs, beïnvloedt - door de lenzen van verschillende disciplines over deze kwesties na te denken. Onderzoek de impact van handel op inheemse bevolkingsgroepen, inclusief de historische en hedendaagse perspectieven van Māori-betrokkenheid bij internationale handel.

Deskundig personeel, internationale reputatie

Je leert van docenten met een internationale reputatie op het gebied van onderwijs, onderzoek en publicatie. En omdat internationale handel verschillende disciplines omvat, waaronder internationale betrekkingen, economie, recht, openbare orde en ontwikkelingsstudies, zal het onderwijs plaatsvinden in vier verschillende faculteiten: rechten, wetenschap, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en de Wellington School of Business and Government.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's.

Je hebt de gelegenheid om evenementen, workshops, sociale functies en seminars bij te wonen, zoals de sessies voor het leren van postgraduate onderzoeksvaardigheden van studenten.

De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven en geeft een stem voor je op de campus.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten keren na enkele jaren terug naar de universiteit voor een postdoctorale studie. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Careers

Een Master of International Trade zal deuren openen voor een carrière als specialist in internationale handel in openbare instellingen, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties over de hele wereld.

Beurzen

Je kunt beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder