Master in de intellectuele eigendom

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Intellectual Property Law-programma bij Franklin Pierce is het # 5 IP-programma in de Verenigde Staten (gerangschikt volgens US News & World Report) en staat in de top 10 sinds de ranglijst bijna 30 jaar geleden begon.

Met bijna 50 jaar ervaring als IP-leider beschikt de UNH Franklin Pierce School of Law over een getalenteerde faculteit, een wereldwijd netwerk van invloedrijke IP-beoefenaars en een rijk scala aan IP-bronnen en -programma's. Studenten profiteren van een van de meest uitgebreide IP-curricula in het land - inclusief een van de meest gerespecteerde en uitgebreide octrooirecht- en praktijkprogramma's in het land - en verdiepen zich in een breed scala aan geavanceerde IP-kwesties.

De bibliotheek van de rechtenstudie omvat de grootste academische IP-bibliotheek op het westelijk halfrond en is aangewezen als officieel patent- en handelsmerkbronnencentrum.

De master in intellectueel eigendom is beschikbaar in residentiële, beperkte residentiële en online formaten.

Potentiële carrières

  • IT-professional
  • Marketingprofessional
  • Octrooigemachtigde
  • Onderzoeks-en ontwikkelingsmanager
  • Technische specialist
  • Executive van technologiebedrijf

Algemene vereisten

Kandidaten voor het masterdiploma moeten een bachelordiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde universiteit. Alle internationale aanvragers moeten een actueel bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen. Geaccepteerd bewijs omvat: TOEFL-score van 80 of hoger, IELTS-score van 6,5 of hoger, of bewijs dat het bachelordiploma van de student in het Engels is gegeven. De GRE of LSAT zijn NIET vereist voor toelating.

Om te worden aanbevolen voor het masterdiploma, moeten alle kandidaten met succes een minimumaantal studiepunten behalen, de vereiste cursussen voltooien, voldoen aan de schoolresidentie of doorlopende inschrijvingseisen, voldoen aan alle financiële verplichtingen van UNH Law en voldoen aan de UNH Law's Conduct Code.

Vereiste credits

Masterkandidaten moeten met succes een minimum van dertig (30) studiepunten behalen uit een selectie van vereist en keuzevak curriculum.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to ... Lees meer

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to become leaders in their field and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, commerce and technology, and international criminal law and justice. As a technology-forward law school, we are proud to offer our top-ranked legal education in global innovation and our #5 IP program in the US in online, residential and limited residential formats. Lees Minder