Master in de intellectuele eigendom

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het unieke aan deze cursus is dat deze volledig online kan worden uitgevoerd, waardoor studenten niet meer nodig zijn om face-to-face lessen bij te wonen.

Deze cursus biedt afgestudeerden inzicht in de principes van: het geregistreerde handelsmerksysteem in Australië en Nieuw-Zeeland, inclusief de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidend of oneerlijk handelsgedrag in octrooirechten, patenten en octrooien in Australië en Nieuw-Zeeland , interpretatie en geldigheid van, inclusief de inhoud en implicaties van een octrooi-specificatie en claims, alsmede gerelateerde vertrouwelijke informatie en knowhow die hen in staat stelt te adviseren over mogelijke vragen over octrooi-inbreuk, validiteit en naleving van ontwerprecht en praktijk in Australië en Nieuw-Zeeland hen in staat stellen om te adviseren over mogelijke vragen over inbreuk op het ontwerprecht, de geldigheid en de naleving van de wettelijke procedure en de professionele gedragsregels van handelsmerkadvocaten en octrooigemachtigden van Trans-Tasman in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgestudeerden kunnen ook kiezen uit optionele onderwerpen, waaronder auteursrecht, wereldwijde aspecten van intellectueel eigendomsrecht, intellectueel eigendom en traditionele kennis, intellectuele eigendom en mensenrechten en de commercialisering van intellectuele eigendom.

Afhankelijk van de onderwerpen die worden afgelegd, kunnen afgestudeerden registratie als een handelsmerkadvocaat en / of Trans-Tasman-octrooigemachtigde in Australië en Nieuw-Zeeland aanvragen. Kunstbeheerders of mediaprofessionals kunnen carrièremogelijkheden verbeteren door deskundigheid op te bouwen in de commercialisering of het beheer van intellectuele eigendommen. Andere carrièremogelijkheden zijn onder meer octrooigemachtigde en merkenadvocaat, IP-jurist, IP-portfoliomanager, beleidsmaker en overheidsregulateur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lees meer

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Lees Minder