Master in de ingenieurswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Werkgevers hebben ICT-professionals en ingenieurs nodig die over de vaardigheden beschikken om effectief te werken op de werkplek in Nieuw-Zeeland: goede communicatie- en teamwerkvaardigheden en een goed begrip van de professionele omgeving, naast sterke technische kennis.

De 180-punten Master of Engineering Practice combineert cursussen, een onderzoeksproject en een stage om praktische kennis en ervaring te bieden.

Je krijgt vaardigheden in communicatie, probleemoplossing en ondernemerschap om je technische kennis aan te vullen en je een voorsprong te geven in deze snelgroeiende sector.

Verbeter uw carrièrevooruitzichten

  • Pas je technische kennis toe op het ontwerpen, implementeren en evalueren van praktische technische problemen.
  • Ontwikkel teamwork en professionele oefenvaardigheden in de context van technische problemen oplossen - in een verscheidenheid aan sectorrelevante individuele en groepsprojecten.
  • Krijg waardevolle onderzoeks- en communicatievaardigheden door onderzoek samen te vatten, technische voorstellen te schrijven en mondelinge en schriftelijke rapporten af ​​te leveren.

Kies een specialiteit

U kunt cursussen kiezen in uw interessegebied, waaronder:

Mechatronics

Van mobiele telefoons tot autonome robots, de moderne wereld is afhankelijk van mechatronische systemen. Enkele van de meest opwindende doorbraken in technologie zijn op het gebied van robotica en mechatronica, inclusief automatisering en kunstmatige intelligentie.

Hernieuwbare energie

Alternatieve energietechnologieën worden snel betaalbaar en het wordt algemeen aangenomen dat deze enorm verstorend zullen zijn voor ons traditionele model van gecentraliseerde energieopwekking, -transmissie en -distributie. Wees in de voorhoede van deze opkomende industrie.

Software Engineering

Software is de technologie die innovatie en verandering stimuleert in 's werelds grootste industrieën, waaronder gezondheidszorg, transport en financiële diensten. Geef jezelf een voorsprong op dit snelgroeiende gebied.

Werk met de industrie

Wellington heeft de hoogste concentratie webgebaseerde en digitale technologiebedrijven in Nieuw-Zeeland. Onze ICT-sector levert de grootste bijdrage aan het BBP in Wellington en een belangrijke werkgever van talent in de regio.

Je studie kan een stage bij marktleiders bevatten, waardoor je de kans krijgt om je kennis in een echte context toe te passen. Eerdere brancheplaatsingen omvatten bedrijven zoals Google, Xero, Datacom, Weta Digital, Microsoft, IBM, Trade Me, Fisher

Leer van de besten

Onze professoren leiden onderzoek van wereldklasse op een aantal gebieden, waaronder signaalverwerking, netwerken, software engineering, mechatronica, computergraphics en kunstmatige intelligentie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder