Master in de financiële wereld

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het STEM Designated Master of Finance-programma aan de Rady School of Management van UC San Diego bereidt afgestudeerden voor op het aangaan van belangrijke uitdagingen voor de financiële sector.

Afgestudeerden van Rady School Master of Finance hebben posities verworven bij organisaties zoals Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Dimensional Fund Advisors, UBS en Stanford Universiteit.

The Home of Econometrics

De Rady School bevindt zich in een unieke positie om een Master of Finance aan te bieden die de nadruk legt op kwantitatieve methoden, empirisch werk en financiële econometrie. UC San Diego heeft een rijke traditie in empirische en theoretische econometrie. Enkele van de meest gebruikte empirische modellen die zijn ontwikkeld op basis van onderzoek van de faculteit van UC San Diego. De nadruk op rigoureuze empirische gegevensgestuurde methoden onderscheidt de Master of Finance van de Rady School van programma's die gespecialiseerd zijn in financiële engineering.

Onze faculteit vormde de industrie

De Master of Finance graad van de Rady School of Management biedt rigoureuze, hands-on training om afgestudeerden voor te bereiden om onmiddellijk bij te dragen aan omgevingen waar kwantitatieve en analytische vaardigheden een premium zijn.

Je leert geavanceerde methoden voor het analyseren van "big data" voor financiële besluitvorming en risicobeheer. De nadruk van het programma op kwantitatieve modellen en methoden zorgt ervoor dat afgestudeerden zijn uitgerust om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de complexe problemen waarmee de financiële sector te maken heeft.

Als u klaar bent om op dit programma in te schrijven, kunt u dit hier doen.

Admissions

Master of Finance-aanvragers zullen beschikken over uitzonderlijke kwantitatieve vaardigheden, sterke interesse in de analytische grondslagen van financiën en risicobeheer en een verlangen om impact te hebben in de financiële sector.

Schema opties

Studenten hebben de mogelijkheid om het programma in één jaar af te ronden of om het programma in vijftien maanden te voltooien door ervoor te kiezen een zomerstage te zoeken en dan voor het laatste kwartaal terug te keren naar Rady.

Carrières in financiën

Financiële instellingen die bekwaam zijn in het maken van prognoses van bedrijfs-, industrie- en economische omstandigheden en financieel risicobeheer zijn in trek bij beleggingsinstellingen over de hele wereld. Het Amerikaanse Bureau of Labor and Statistics verwacht dat het risicobeheerveld binnen een bedrijf het komende decennium met gemiddeld 13 procent zal groeien. Loopbaantrajecten op langere termijn kunnen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot, Chief Risk Officer, Chief Finance Officer, Risicomanagers en als hoofd Risicomanagement bij banken en investeringsbanken, beurzen, vermogensbeheerders, beleggingsfondsen, hedgefondsen, verzekeringsmaatschappijen, private equity-bedrijven, grote bedrijven, kredietbeoordelaars en toezichthouders.

Stichtingen in econometrie en empirische financiering

Het programma benadrukt de rigoureuze training in empirische financiering, kwantitatieve methoden, financiële econometrie, data-analyse en risicobeheer. Studenten krijgen een solide basis in econometrische modellering en empirische financiering. Dit programma voldoet aan de groeiende vraag naar afgestudeerden die financiële modellen kunnen begrijpen en implementeren en kunnen innoveren en verbeteren van de huidige empirische methoden met behulp van gestructureerde en niet-gestructureerde gegevens.

Het curriculum bestaat uit vier kerncursussen, acht keuzevakken van vier blokken en een sluitsteen van vier blokken. Er is ook een verplichte Pre-Term Orientation ongeveer 2 weken voor de herfst.

Het studieprogramma zal naar verwachting in vier opeenvolgende kwartalen worden afgerond, een volledig jaar inclusief het zomerkwartaal.

Vereiste kerncursussen

Keuzevakken

Master of Finance studenten moeten voltooien 32 eenheden van aangeboden keuzevakken, inclusief cursussen in Professional Development. Onder potentiële keuzevakken:

Professionele ontwikkeling

Master of Finance studenten voltooien cursussen gericht op professionele ontwikkeling.

Capstone

De capstone van Master of Finance is een op projecten gebaseerde cursus; studenten voltooien een project dat de toepassing van leren van de Master of Finance laat zien in een financieel gegevens- of risicobeheerproject of -initiatief.

Als student kies je het aandachtsgebied voor je project, zodat je diep in een onderwerp of probleem van belang kunt duiken en je vaardigheden en kennis kunt demonstreren. Dit kan een project zijn vanuit je eigen ervaring of werkplek of je kunt je richten op een gebied waar je geïnteresseerd bent in het opbouwen van een carrière na je afstuderen. Je kunt werken met een team van medestudenten of individueel.

Je ontwikkelt je projectvoorstel voor het Applied Finance Project in het derde kwartaal van het programma, definieert de vraag die je wilt beantwoorden, de gegevens en de methodologie die je gaat gebruiken, en wat je verwacht te leren van het project. Overleg met de faculteit is een belangrijk onderdeel van het proces en zorgt ervoor dat het Applied Finance Project een buitengewone leerervaring is.

Als een student geen onderwerp van relevante of geschikte scope heeft, worden mogelijke projecten ter overweging aangeboden.

Als u klaar bent om op dit programma in te schrijven, kunt u dit hier doen.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Lees meer

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Lees Minder