Master in de economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het masterprogramma Commerce op de externe markt van goederen en diensten is het opleiden van meesters in de economie die buitenlandse economische activiteiten verrichten bij de bedrijven van de industrie, handel en diensten. Studenten bestuderen kwesties met betrekking tot de specifieke kenmerken van de organisatie van buitenlandse bedrijven op de binnenlandse markt, evenals de organisatie van het zakendoen op buitenlandse markten, met name de organisatie van internetbedrijven, onderzoeken de mogelijkheden van internationale investeringen en financiering; en evalueer risico's op het gebied van buitenlandse economische activiteit.

Een breed scala aan professionele disciplines omvat de studie van: huidige problemen van de economische wetenschap, bedrijfsorganisatie in een buitenlandse markt; oprichting en ontwikkeling van internationale netwerken van bedrijven; organisatie van internationaal transport; beheer van buitenlandse economische activiteiten in logistieke systemen; internationale bemiddelingsoperaties; marketinganalyse van de concurrentiekracht van ondernemingen; risicobeoordeling en preventie op het gebied van buitenlandse economische activiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region.

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region. Lees Minder