Master in de designtechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van zowel een creatieve als een technische carrière en erover denkt om in een van de vele opkomende technologie-industrieën hier in Wellington, Nieuw-Zeeland of zelfs wereldwijd te werken, is de Master of Design Technology misschien iets voor u.

De Master of Design Technology (MDT) is een spannende eenjarige (fulltime) 180-punts professionele masterdiploma die studenten de vaardigheden biedt om te werken in zeer technische ontwerpberoepen zoals gameontwerp, visuele effecten (VFX), tentoonstelling ontwerp en multimedia-ontwerp.

Dit programma is uniek in Nieuw-Zeeland en biedt studenten de beste expertise op het gebied van universitair onderzoek en de praktijk in de industrie waarmee ze de vaardigheden kunnen verwerven die ze nodig hebben voor een toekomst in de breedgedragen en snelgroeiende technologiesector.

De MDT is technologisch gericht en bouwt voort op de vaardigheden die zijn opgedaan in een niet-gegradueerde opleiding gericht op digitale technologie. Het is ideaal voor studenten met een bachelor in design of een nauw verwant vakgebied en willen up-vaardigheid met geavanceerde technieken en high-tech professionele praktijk.

Studenten die deze masteropleiding volgen, produceren een professioneel portfolio op basis van hun gekozen focus op studie. Een practicum (60 punten) dat de graad afrondt, draagt ​​een substantieel project bij aan de uiteindelijke ontwerpportfolio van de kandidaten. Voorbeelden van practica variëren van het deelnemen aan een stage met een lokale filmstudio tot het werken aan een groepsproject (zoals een spel of geanimeerde short) onder begeleiding van professionele mentoren.

Het programma start elk jaar in maart en wordt gegeven in het Miramar Creative Center in Victoria. Dit nieuwe centrum bevat de nieuwste industriestandaardtechnologie, zodat studenten uit de eerste hand ervaring opdoen in de software, hardware en professionele praktijken die de toonaangevende creatieve technologiebedrijven gemeen hebben.

Wie zou moeten solliciteren

Mensen die een passie hebben voor creatieve technologieën en zich inzetten voor het leren van de diepe niveaus van vaardigheden en kennis die van de industrie worden verlangd, zijn ideale kandidaten voor dit programma. Kandidaten voor de Master of Design Technology moeten al enige kennis hebben van digitale ontwerptechnologieën en tegelijkertijd hun vaardigheden ontwikkelen die geschikt zijn voor de visuele effecten, gameontwerp, tentoonstellingsontwerp en multimediaontwerpindustrieën.

Alle aanvragers van de Master of Design Technology moeten:

  • voltooide een bachelordiploma in een relevant onderwerp met goede cijfers
  • geaccepteerd door het hoofd van de School of Design
  • een bewezen geschiktheid voor zowel technisch als creatief ontwerp.
Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder