Master in de counseling

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

  • Ideaal voor professionals die de waarde kunnen zien van het ontwikkelen van geavanceerde kennis en vaardigheden in counselingtherapie en in het effectief begeleiden van professionals en counselors.
  • Stelt professionals uit verschillende professionele omgevingen in staat om vaardigheden in counseling te ontwikkelen.
  • Neem een toegepaste, ervaringsgerichte focus op je studie, met de nadruk op korte oplossingsgerichte en verhalende therapieën, gezinstherapie, groepswerk en supervisie.
  • Krijg praktische ervaring in QUT's Psychology and Counselling Clinic.

Real-world leren

De psychologie- en counselingkliniek opereert vanuit QUT Health Clinics op de Kelvin Grove-campus en biedt professionele psychologie, gezinstherapie en counseling voor de gemeenschap.

Deze kliniek biedt trainingservaringen voor onze postdoctorale studenten in een breed scala van psychotherapieën, inclusief reflecterende teamoefeningen in counselingtraining.

Wat te verwachten

Deze cursus biedt professionals de mogelijkheid om geavanceerde kennis en vaardigheden op het gebied van counseling te verwerven. Natuurlijk leren kan worden toegepast op een aantal professionele instellingen, en studenten in dit programma komen van verpleegkunde, onderwijs, community arts, justitie, menselijke diensten en andere geallieerde achtergronden van de gezondheid.

Tijdens dit programma leer je over een reeks benaderingen en technieken die kunnen worden toegepast op korte en gezamenlijke counseling met individuen, koppels, gezinnen en groepen. Afgestudeerden kunnen articuleren en reflecteren op hun evoluerende persoonlijke kader van counselingpraktijken en counselingprocessen opzettelijk toepassen om het welzijn van cliënten te ondersteunen in een aantal contexten die relevant zijn voor hun beroep.

Het is een praktijkgericht programma met een jaar van klinische supervisie in de psychologie- en counselingkliniek.

Flexibele levering

Deze cursus wordt full-time aangeboden over een periode van twee jaar, of een part-time basis over een periode van drie jaar. Lessen worden 's avonds gehouden.114244_Image8CIF_5837Wx3987H.jpg

Cursus benodigd heden

Er zijn vereisten waaraan je als student in deze cursus moet voldoen. U moet deze vereisten identificeren en ervoor zorgen dat u voldoende tijd krijgt om ze te ontmoeten. Sommige van deze vereisten hebben bijbehorende kosten.

Blauwe kaart: je hebt een geldige blauwe kaart nodig om praktische stages in deze cursus te voltooien.

Carrière resultaten

Afgestudeerden van de Master of Counseling zijn voorbereid op gespecialiseerde functies op het gebied van counseling en zijn ook in staat om bij te dragen aan de ontwikkeling en praktijk van counseling in de professionele omgeving.

Professionele erkenning

Deze cursus is geaccrediteerd door de Australian Counseling Association.

Mogelijke carrières

  • Counselor voor kinderen en gezinnen
  • Raadgever
  • Face-to-Face Counsellor

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

  • 2020: $ 31,100 per jaar fulltime (96 studiepunten)114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder