Master in de computerwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verbeter je carrière met een Master in de computerwetenschappen (MCompSc). Dit flexibele cursusprogramma en projectgericht programma stellen u voorop in innovatie in een zich snel ontwikkelende industrie.

Verwerf specialistische kennis van informatica-theorieën, -methoden en -strategieën en bouw voort op uw vaardigheden op het gebied van computerarchitectuur, constructie, engineering en ontwerp.

Onderzoek netwerken, software, tools en pakketten en leer meer over een reeks programmeertalen en computersystemen. Bestudeer opkomende technologie en verken concepten die de basis zullen vormen voor toekomstige innovaties.

U kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op informatica-cursussen of op netwerktechnologie of software-engineering. Of kies een brede combinatie van alle drie om aan uw interesses en carrièredoelen te voldoen.

Wijzigingen in de MCompSc in 2018

De Master in Computer Science met een waarde van 180 punten is nieuw voor 2018. Studenten die momenteel ingeschreven zijn in de oude MCompSc met een waarde van 120/240 punten, worden individueel geadviseerd en krijgen advies over geschikte keuzes voor hun situatie.

Onderzoeksproject

Tweederde van de MCompSc (120 punten) is cursussen. Het andere derde (60 punten) is een individueel project waarbij aan een complex onderzoeksprobleem wordt gewerkt. Het project is een uitstekende gelegenheid om uw vaardigheden onder de aandacht te brengen en uw kritisch denken te demonstreren.

Wordt gegeven door de School of Engineering and Computer Science en de Faculty of Science waar je mee samenwerkt en leert van personeel met internationale reputatie als experts in hun vakgebied.

Degree structuur

De 180-punts MCompSc is verdeeld in twee delen.

In deel 1 volg je een goedgekeurde combinatie van cursussen met in totaal 120 punten. Kies cursussen uit computerwetenschappen, cyberbeveiliging, netwerktechnologie en software-engineering op 400-niveau.

Deel 2 is het onderzoeksproject, dat bestaat uit twee cursussen: COMP501, een 15-punts essay dat aantoont dat je de achtergrond hebt begrepen van het onderzoeksprobleem dat je hebt gekozen en COMP589, een 45-punts cursus in waarmee je een oplossing voor het probleem ontwerpt, implementeert en evalueert.

Duur en werklast

De MCompSc 180 punten kunnen worden afgerond in een jaar voltijds onderzoek (drie trimesters), of twee jaar in deeltijd.

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt als u werkt.

PhD-onderzoek

De op cursussen gebaseerde MCompSc is geen gebruikelijke Pathway to PhD-studie; Heb je echter ook uitgebreide professionele ervaring en wil je deze route verkennen, neem dan contact op met de programmadirecteur om dit te bespreken.

Een doctoraat is de hoogste academische kwalificatie die wordt aangeboden door de Faculteit Ingenieurswetenschappen. Je voert origineel en duurzaam onderzoek uit onder begeleiding van academici van wereldklasse.

Als promovendus bij Victoria word je ook ondersteund door de Faculty of Graduate Research.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder