Master in de civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bouwconstructies (Ontwerp bouwconstructies)

Afkorting: S

Specialisatie: Building Services

Studieduur: 1,5 jaar

Programma: Civiele techniek

Faculteit: Faculteit Civiele Techniek

Academiejaar: 2019/2020

Geaccrediteerd vanaf: 25.7.2007

Geaccrediteerd tot: 31.8.2023

Profiel van de branche:

De specialisatie Building Services in de Building Constructions-tak van het trimester van de opeenvolgende masteropleiding Civil Engineering volgt op vierjarige bacheloropleidingen van vergelijkbare technische aard. Tijdens hun studie breiden studenten hun kennis uit van de nieuwste wetenschappelijke en technische bevindingen op het gebied van bouwconstructies en van de specialisatie Building Services.

Tijdens hun studie maken studenten kennis met de nieuwste wetenschappelijke en technische bevindingen in al hun complexe wederzijdse interconnectiviteit en worden ze geleid naar de uitvoering van individueel creatief engineeringwerk. Ze passen de kennis die is opgedaan in de individuele vakken toe op individueel toegewezen technische en technische taken met betrekking tot de kwesties van het gegeven vakgebied. Tijdens de cursus wordt grote nadruk gelegd op onafhankelijk en creatief ingenieurswerk.

Belangrijkste leerresultaten:

Afgestudeerden van de specialisatie Building Services van de Building Constructions-studie hebben zeer gespecialiseerde (theoretische en professionele) kennis opgedaan in het bestudeerde vakgebied en specialisatie. Ze zijn in staat om de verworven kennis toe te passen in de oplossing van problemen binnen het gegeven vakgebied.

Ze zijn in staat om, binnen het bereik van de vaardigheden die ze hebben opgedaan, zelfstandig zelfs veeleisende gespecialiseerde problemen op te lossen (de onafhankelijke oplossing van complexe bouwtechnische en managementproblemen in de bouwsector) en zijn dus voorbereid op hun engineeringwerk in de industrie. Ze zijn in staat om uitgebreide oplossingen voor technische problemen te implementeren.

Als hooggekwalificeerde specialisten zijn afgestudeerden in staat om hoge technische en managementfuncties te bekleden en de vereiste functies met succes uit te voeren en zijn ze uitgerust met de vereisten voor de oplossing van zelfs complexe technische problemen op het gebied van Building Services.

In het kader van professionele competentie (na het behalen van de vereiste hoeveelheid werkervaring), kunnen afgestudeerden van Bouwconstructies met de specialisatie Building Services certificering behalen bij de Tsjechische Kamer van Chartered Engineers en Technicians in Engineering. Ze zijn in staat complexe technische of gespecialiseerde activiteiten of projecten te beheren en verantwoordelijkheid te nemen voor hun kwaliteit. Ze zijn ook in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het gespecialiseerde beheer van individuen en groepen.

Beroepsprofielen van afgestudeerden met voorbeelden:

Afgestudeerden met de specialisatie Building Services van de afdeling Building Constructions van de opeenvolgende masteropleiding Civil Engineering hebben hun kennis van theoretische en gespecialiseerde disciplines verdiept. Ze hebben het recht om de titel "inženýr" (afgekort tot Ing.) Vóór hun naam te gebruiken. Ze zijn bekend met de nieuwste wetenschappelijke en technische bevindingen in al hun complexe onderlinge samenhang. Ze kunnen de kennis die is opgedaan in individuele vakken toepassen in individueel toegewezen technische en technische taken met betrekking tot de kwesties van het gegeven vakgebied.

Ze zijn in staat tot onafhankelijk creatief werk als een ingenieur. Als hooggekwalificeerde specialisten kunnen afgestudeerden hoge technische en managementfuncties bekleden en de vereiste functies met succes vervullen.

Ze zijn in staat om documentatie te produceren voor de voorbereiding en realisatie van bouwconstructies, en voor het verwerken en voorbereiden van technische en technische onderzoeken, evenals verklaringen op basis van professionele expertise en rapporten van deskundigen.

Afgestudeerden hebben ook de voorwaarden voor werk in het veld als een particuliere ondernemer. Na de vastgestelde periode van werkervaring kunnen afgestudeerden certificering behalen als gecertificeerde ingenieurs in een van de gecertificeerde vakgebieden van de Tsjechische Kamer van Chartered Engineers en Technici die betrokken zijn bij de bouw.

Ze kunnen ook werk vinden binnen hun vakgebied op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. De kennis van afgestudeerden van vreemde talen in hun specialisatiegebied zal hen in staat stellen om in het buitenland te werken als dit vereist is.

Branch toezichthouder: prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D.

Laatst bijgewerkt op Januari 2019

Over de school

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Lees meer

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. Lees Minder