Master in de biomedische wetenschappen (Leuven)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

KU Leuven programma Master in de biomedische wetenschappen van de KU Leuven biedt een uitzonderlijke voorbereiding voor onderzoekers, en voor degenen die een optimale wetenschappelijke biomedische achtergrond zoeken om te werken of les te geven in de kritieke domeinen van ziekten en gezondheid bij de mens.

Biomedische wetenschappers zullen vakkundig worden voorbereid op een carrière van opwindend wetenschappelijk onderzoek in academische of farmaceutische laboratoria die zich toeleggen op het verbeteren van de kennis van de menselijke gezondheid en het vinden van preventiestrategieën en behandelingen voor ziekten.

Structuur

Met het individueel op maat gemaakte curriculum kunt u zich dieper concentreren op de gebieden die u wilt verkennen. Je krijgt les van biomedische en klinische onderzoekers die actief zijn in het veld, waardoor je nauw betrokken blijft en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Sterke punten

Afgestudeerden van deze masteropleiding zullen volledig uitgerust zijn om kritische biomedische uitdagingen op te lossen, of dit nu als onderdeel van een groep of individueel is.

  • Het internationale uitwisselingsprogramma is de sleutel tot het openen van denkwijzen voor wereldwijde oplossingen voor gezondheid en ziekte, en door wetenschappelijk onderzoek te doen in een binnen- of buitenlands laboratorium, zul je je wetenschappelijke vaardigheden versterken en de nieuwste wetenschappelijke methoden leren.
  • Afgestudeerden kunnen verwachten dat ze op verschillende gebieden een internationale carrière beginnen.
  • Al deze vaardigheden en opgebouwde kennis worden toegepast in je afstudeerscriptie.

Raadpleeg onze website voor recente informatie over dit programma.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Lees meer

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Lees Minder
Ga naar de website van de school