Lees de Officiële Beschrijving

De huidige economische realiteit wordt gekenmerkt door een zeer snelle evolutie van de externe omgeving waarin de bedrijven opereren.

Met name de opkomst van nieuwe producten en technologieën, de intensivering van de mondiale concurrentie en de opkomst van overheidsinstanties die streven naar adequate mededinging tussen ondernemingen en de werking van specifieke markten reguleren. In deze context voelen organisaties een toenemende behoefte aan professionals die in staat zijn deze verschijnselen beter te begrijpen en erop te reageren.

De Master's Degree in Business Economics and Competition combineert een solide academische achtergrond, gebaseerd op een hooggekwalificeerde faculteit, met een sterke applicatiecomponent voor de nationale en sectoriële realiteit, inclusief de deelname van verschillende professoren met een uitstekende professionele invoeging gerelateerd aan de cursus focus (bijv. mededingingsautoriteit, INE, ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Financiën, Ministerie van Nationale Defensie, CMVM-Securities Market Commission, AICEP-Agentschap voor investeringen en buitenlandse handel van Portugal, ERSE-entiteit die energiediensten reguleert , ERSAR-Regulatory Authority of Water and Waste Services, ANACOM-National Communications Authority, onder andere instellingen).

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018

Eduniversal_completo.jpg

Waarom Enterprise and Competition Economics bij IBS

  1. De masteropleiding vertegenwoordigt een uniek aanbod in het Portugese universitaire panorama, waardoor de studenten een andere positie op de arbeidsmarkt krijgen.

  2. Het curriculum is zorgvuldig gestructureerd om te voldoen aan de opleidingsbehoeften die vereist zijn voor hoogwaardige professionele prestaties op dit gebied van expertise.

  3. Sterke zorg om een ​​permanente verbinding te verzekeren tussen theoretische en methodologische concepten met de werkelijkheid, en materialisatie te geven aan de toegepaste matrix van de cursus.

  4. Uitgebreide facultaire ervaring in onderwijs en onderzoek op de kerngebieden van de master.

  5. Deelname aan de loop van professionals met uitgebreide ervaring op de behandelde wetenschapsgebieden, zowel in openbare als particuliere instellingen.

  6. Invoeging in een school en universiteit (IBS en ISCTE -IUL) die solide een toppositie bekleden in de postdoctorale opleiding in Portugal op het gebied van economie en management.

  7. Permanente en proximiteitsondersteuning door de Course Director.

Investering 2019/2020

De investering in het volledige programma is 4.000 €:
2.400 € in het eerste academisch jaar en 1.600 € in het tweede academisch jaar.

De steekpenningen van elk jaar kunnen eenmalig of in termijnen worden betaald.

Toegangsvoorwaarden 2019/2020

• afgestudeerden in Economie of Management die hun opleiding op het gebied van specialisatie die hier wordt voorgesteld willen afronden en / of een meer toegepaste opleiding willen volgen;

• Afgestudeerden in andere gebieden met een stevige achtergrond in kwantitatieve methoden en die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis op het gebied van economie en management;

• Professionals die hun kennis, te weten consultants, moeten verdiepen; grote bedrijven die functies uitvoeren op het gebied van planning en strategie; managers van kleine en middelgrote ondernemingen; kaders van sectorale organisaties en, ten slotte, personeel van de overheidsadministratie die functies uitvoeren die verband houden met sectorale en collectieve actie en met het beleid van regulering en concurrentie.

Toelatingsproces 2019/2020:

1e fase (tot 15 maart): 50 euro
2e fase (tot 2 mei): 70 euro
3e fase (tot 3 juli): 100 euro

contacten

Paulo Pires
mestradosft.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel.:210 464 115

Opleiding te volgen in:
Portugees

Zie 11 andere vakken van ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa »

Laatst bijgewerkt op December 15, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Prijs
4,000 EUR
1e jaar - € 2.400, 2e jaar € 1.600
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum