Master in de bedrijfseconomie en de competitie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De huidige economische realiteit wordt gekenmerkt door een zeer snelle evolutie van de externe omgeving waarin de bedrijven opereren.

Met name de opkomst van nieuwe producten en technologieën, de intensivering van de mondiale concurrentie en de opkomst van overheidsinstanties die streven naar adequate mededinging tussen ondernemingen en de werking van specifieke markten reguleren. In deze context voelen organisaties een toenemende behoefte aan professionals die in staat zijn deze verschijnselen beter te begrijpen en erop te reageren.

De Master's Degree in Business Economics and Competition combineert een solide academische achtergrond, gebaseerd op een hooggekwalificeerde faculteit, met een sterke applicatiecomponent voor de nationale en sectoriële realiteit, inclusief de deelname van verschillende professoren met een uitstekende professionele invoeging gerelateerd aan de cursus focus (bijv. mededingingsautoriteit, INE, ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Financiën, Ministerie van Nationale Defensie, CMVM-Securities Market Commission, AICEP-Agentschap voor investeringen en buitenlandse handel van Portugal, ERSE-entiteit die energiediensten reguleert , ERSAR-Regulatory Authority of Water and Waste Services, ANACOM-National Communications Authority, onder andere instellingen).

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018

Eduniversal_completo.jpg

Waarom Enterprise and Competition Economics bij IBS

  1. De masteropleiding vertegenwoordigt een uniek aanbod in het Portugese universitaire panorama, waardoor de studenten een andere positie op de arbeidsmarkt krijgen.

  2. Het curriculum is zorgvuldig gestructureerd om te voldoen aan de opleidingsbehoeften die vereist zijn voor hoogwaardige professionele prestaties op dit gebied van expertise.

  3. Sterke zorg om een ​​permanente verbinding te verzekeren tussen theoretische en methodologische concepten met de werkelijkheid, en materialisatie te geven aan de toegepaste matrix van de cursus.

  4. Uitgebreide facultaire ervaring in onderwijs en onderzoek op de kerngebieden van de master.

  5. Deelname aan de loop van professionals met uitgebreide ervaring op de behandelde wetenschapsgebieden, zowel in openbare als particuliere instellingen.

  6. Invoeging in een school en universiteit (IBS en ISCTE -IUL) die solide een toppositie bekleden in de postdoctorale opleiding in Portugal op het gebied van economie en management.

  7. Permanente en proximiteitsondersteuning door de Course Director.

Investering 2020/2021

De investering in het volledige programma is 4.000 €:
2.400 € in het eerste academisch jaar en 1.600 € in het tweede academisch jaar.

De steekpenningen van elk jaar kunnen eenmalig of in termijnen worden betaald.

Toegangsvoorwaarden 2020/2021

• afgestudeerden in Economie of Management die hun opleiding op het gebied van specialisatie die hier wordt voorgesteld willen afronden en / of een meer toegepaste opleiding willen volgen;

• Afgestudeerden in andere gebieden met een stevige achtergrond in kwantitatieve methoden en die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis op het gebied van economie en management;

• Professionals die hun kennis, te weten consultants, moeten verdiepen; grote bedrijven die functies uitvoeren op het gebied van planning en strategie; managers van kleine en middelgrote ondernemingen; kaders van sectorale organisaties en, ten slotte, personeel van de overheidsadministratie die functies uitvoeren die verband houden met sectorale en collectieve actie en met het beleid van regulering en concurrentie.

Toelatingsprocedure 2020/2021:

1e fase 15 januari - 25 februari $ 50
2e fase 26 maart - 6 mei $ 70
3e fase 28 mei - 15 juli $ 100
4e fase 6 augustus - 2 september $ 150

contacten

Paulo Pires
masters.ibs @ ISCTE -iul.pt
Telefoon: (351) 210464 115

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to ... Lees meer

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to the corporate world are a distinctive feature of our School. Since the outset, IBS has relied on the support of invited faculty from the business world whose collaboration has provided valuable input for our curricula. Lees Minder
Lissabon , Orlando + 1 Meer Minder

Accreditaties