Master in de architectuurwetenschappen - MArchSc

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Word een expert in de wetenschap van de gebouwde omgeving en vergroot uw begrip van de verbindingen tussen architectuur, engineering, testen en bouwonderzoek.

Je onderzoekt bouwconstructie en prestaties, hoe bouwmaterialen functioneren, duurzaamheid in de industrie en de relatie tussen gebouwen en het milieu. Leer deze elementen in vraag te stellen, te testen en uit te leggen en vertrouw op je kennis als bouwkundig wetenschapper.

Kies uit een selectie van kwalificaties die past bij uw carrièredoelen en beschikbaarheid.

De Master of Architectural Science is professioneel erkend door het Nieuw-Zeeland Institute of Building (NZIOB).

AlexandruPetre / Pixabay

Transformeer de wereld waarin we leven

Krijg inzicht in de wisselwerking tussen mensen, gebouwen en cultuur. Je zult veel perspectieven bekijken, waaronder de belangrijke rol van tikanga en matauranga Māori in architectonisch ontwerp en besluitvorming.

Je krijgt ook een praktische basis in hoe gebouwen invloed hebben op de natuurlijke wereld door hun ontwerp, constructie, bediening en onderhoud, met de optie om zich te specialiseren in Project Management of Sustainable Engineering Systems.

Gemeenschap

Postdoctorale studie helpt je waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitair personeel en toekomstige collega's. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden om evenementen, seminars, workshops en sociale functies bij te wonen.

Je profiteert ook van de expertise van werkende professionals door de connecties van de faculteit met de lokale industrie.

Careers

Een postdoctorale kwalificatie in de architectuurwetenschap kan deuren openen naar een carrière in het ontwerp en de ontwikkeling van onze gebouwde omgeving. U kunt uw eigen praktijk beginnen of als werknemer in een bedrijf of overheidsorganisatie werken. Je zou kunnen werken als bouwprojectmanager, een duurzame systeemingenieur of als consultant. Andere taken kunnen een lichtadviseur of ontwerper, bouwadviseuradviseur, brandontwerp- en regelgevingsanalist, akoestisch ingenieur en hoeveelheidmeter zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om je te concentreren op onderzoek naar de geschiedenis, theorie en hedendaagse praktijk in de architectuurwetenschap en een carrière te openen in de academische wereld of een onderzoeksorganisatie.

Beurzen

De School of Architecture heeft elk jaar een aantal prijzen en beurzen beschikbaar.

Je kunt ook andere beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder