Master in de architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

sketch book, sketch, marker

Ons programma

Het Master of Architecture-programma van Georgia Tech biedt studenten een professionele graad die leidt tot een carrière in de architectuur of een gerelateerd veld. Ons programma zet ontwerp en onderzoek op de voorgrond via een curriculaire structuur die geschiedenis, theorie, technologie en praktijk integreert met ontwerpstudio's. Studenten profiteren van sterke banden met de internationaal erkende Ph.D. Programma en de middelen van een van 's werelds beste technologische universiteiten.

Onze studenten hebben de mogelijkheid om hun interesses na te streven in een reeks onderwerpen, waaronder duurzaamheid, stedenbouw, materialen en bouwsystemen, digitaal ontwerp en fabricage, hoogwaardige gebouwen en ontwerp en gezondheid, onder andere. Ons programma erkent de transformatieve veranderingen die plaatsvinden in het beroep van architectuur en anticipeert op wat de praktijk in de nabije toekomst zal zijn en bereidt onze afgestudeerden voor om voor te staan en leiders van deze veranderingen.

Je hebt geen bachelordiploma architectuur nodig om je in te schrijven voor ons M. Arch-programma. We werven en accepteren actief afgestudeerde studenten met verschillende graden, waaronder geesteswetenschappen, techniek, zaken en sociale en natuurwetenschappen. Aanvragers komen van een breed scala aan universiteiten in de Verenigde Staten en in het buitenland en een van de sterke punten van ons programma is de culturele en intellectuele diversiteit van onze studenten.

Studenten met een andere graad dan architectuur gaan ons 3,5-jarige traject binnen en studenten met een pre-professionele architectuurdiploma gaan onze 2-jarige track binnen.

In 2017 heeft onze M. Arch. werd officieel aangewezen als STEM-opleiding door de Board of Regents of Georgia!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of the Georgia Tech School of Architecture is to instill our students with a life-long curiosity about the built environment, an appreciation of its social and cultural meanings, and a pas ... Lees meer

The mission of the Georgia Tech School of Architecture is to instill our students with a life-long curiosity about the built environment, an appreciation of its social and cultural meanings, and a passion for improving the future. We strive to cultivate student understanding of architectural and urban design as aesthetic, technical, and research-based pursuits that must creatively traverse traditional disciplinary boundaries. Lees Minder