Master in de architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • CRICOS-code: 058728C
  • Intake: februari, juli
  • Duur: 2 jaar
  • Locatie: Perth
  • Studiemodus: voltijds
  • Indicatieve vergoeding voor het eerste jaar: AUD $ 33.300

124351_curtin--architecture-1600x1067.jpg

Beschrijving van de cursus

De geaccrediteerde Master of Architecture van het programma, gecombineerd met relevante professionele ervaring en succesvolle afronding van het Architectural Practice Examination, voldoet aan een van de Pathways om te registreren als architect in Australië.

In de Master of Architecture studeer je architectuurgeschiedenis, theorie, onderzoek, management en recht en oefen je een professionele praktijk. Dit is een praktische cursus die het begrip van ontwerp, wetenschap, technologie, geschiedenis en cultuur combineert om ervoor te zorgen dat je afstudeert met een goed afgeronde set van vaardigheden. Je zult ook een groot zelfgestuurd architecturaal thesisproject ondernemen in een gespecialiseerd interessegebied, om onderzoeksvaardigheden aan te tonen en praktische ervaring op te doen. Studenten die de masteropleiding tot een hoge standaard hebben afgerond, kunnen een doctoraatsniveau aanvragen.

Professionele erkenning

De Master of Architecture is de laatste fase van de vijfjarige academische Pathway om een praktiserend architect te worden. De Architects Board van West-Australië erkent dat deze tweejarige opleiding in combinatie met de driejarige Bachelor of Applied Science (Architectural Science), of gelijkwaardig, voldoet aan hun academische vereisten voor registratie. Na het voltooien van de goedgekeurde postdoctorale praktische ervaring, komt u in aanmerking voor geassocieerd lidmaatschap van het Royal Australian Institute of Architects. Internationaal wordt de cursus erkend door de architecturale borden van Singapore en Hong Kong.

Toelatingseisen

Alle studenten moeten voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseisen van Curtin. Je moet een bachelordiploma in de architectuur hebben van een erkende instelling of gelijkwaardig. Toegang tot de cursus is een competitieve en academische prestatie in de laatste twee semesters van studie, of gelijkwaardig wordt beschouwd. Een inzending van een folio kan ook vereist zijn.

De toekomst van architectuur

Architectuur heeft steeds meer aandacht voor duurzaam design. Architecten moeten creatief nadenken over onze gebouwde omgeving en kritisch denken in digitaal ontwerp en technologie. Gebouwinformatiemodellering (BIM), veerkrachtige architectuur en gemeenschapsprojecten informeren Curtin-personeel en studentenwerk, waardoor afgestudeerden in staat zijn om in de toekomstige behoeften van de menselijke ervaring in de gebouwde omgeving te voorzien.

Industries

  • architectuur
  • Interieur ontwerp
  • Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Lees Minder
Perth , Dubai , Moka , Singapore , Miri + 4 Meer Minder