Lees de Officiële Beschrijving

Doelstellingen van de training

Train toekomstige managers van toeristische bedrijven en gebieden in staat om te delen en het maken en uitvoeren van hun eigen structuur, maar ook aan het management posities in de publieke en private organisaties te bezetten. De master heeft tot doel studenten een alomvattende en geïntegreerde visie op de ontwikkeling van het toerisme, ze een solide basis van sterke fundamentele kennis en de gelegenheid te geven zich te specialiseren tot meer toegepaste vaardigheden te blokkeren (financiële, technische, organisatorische, communicatieve) .

mogelijkheden

De opleiding bereidt studenten aan het management posities of project manager in de toeristische sector te bezetten, als hoofd van een toeristische accommodatie, marketing, verantwoordelijk voor de ontwikkeling in het recreatiecentrum, directeur van VVV-kantoor , project manager in een gemeenschap die verantwoordelijk is voor het toerisme.

Academische partners en diploma's

De training wordt georganiseerd in samenwerking met de School of Business Administration van de Universiteit van Corsica en Cadi Ayyad University of Marrakech. Afgestudeerde studenten krijgen een diploma van de Universiteit van Corsica 'Degree in duurzame territoriale ontwikkeling, Management specialiteit van toerisme en recreatie. " De vijf beste studenten zullen worden beloond met een double degree en krijgen ook het diploma "Meester toerisme, erfgoed en duurzame ontwikkeling", uitgegeven door de Cadi Ayyad University.

onderwijs

Onderwijs vindt plaats in full-time meer dan een academisch jaar van begin oktober tot april. De leer-face, gevolgd door een stage / geheugen dat deel uitmaakt van de opleiding.

Stage / Geheugen

Studenten vullen een stage van ten minste 3 maanden. De cursus leidt tot een blijvende herinnering aan het einde van september voor een jury bestaande uit docenten en professionals.

inschrijving

Studenten van deze cursus worden regelmatig ingeschreven aan de universiteit van Corsica, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 6 andere vakken van L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management »

Laatst bijgewerkt op April 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Apr. 30, 2020
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Apr. 30, 2020