Master in data-analyse

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

 • Zorg dat u op de hoogte bent van een explosief nieuw vakgebied dat overal in de industrie kan worden toegepast.
 • Vertaal data in inzicht en intelligentie om veranderingen te kunnen aansturen en belangrijke beslissingen te kunnen nemen.
 • Los domein-relevante problemen op door kennis uit wiskunde, statistiek, informatica, informatiesystemen en bedrijfsprocesbeheer te synthetiseren.
 • Leer van deskundige academici en vooraanstaande onderzoekers die gegevenswetenschap en data-analyse toepassen op een reeks van echte uitdagingen en die wereldwijde brancheverbindingen hebben.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Wees toekomstgericht en blijf voorop lopen. Stimuleer echte veranderingen en beïnvloed belangrijke beslissingen door te leren hoe u inzicht kunt krijgen in het volume, de variëteit en de snelheid van gegevens die we als een samenleving verzamelen.

Onze academici zijn wereldleiders in onderzoek en hebben sterke brancheverbanden die de relevantie van lesmateriaal en hoogwaardige leerervaringen voor studenten garanderen.

Real-world leren

Deze cursus is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de industrie. We hebben expertise op het gebied van statistiek, informatica en bedrijfsprocesbeheersdisciplines bijeengebracht om reële leermogelijkheden te bieden.

U zult:

 • bouw een aanzienlijke projectmatige ervaring op waarmee u uw analytische vaardigheden constructief kunt toepassen op complexe probleemdomeinen
 • ervaring met het toepassen van high-order denkstrategieën binnen data-rijke contexten door de synthese van meerdere informatiebronnen
 • specialistische abstractie- en synthesetechnieken toepassen om complexe data-analytische problemen op te lossen die zijn geïnspireerd door praktijkscenario's.

Wat te verwachten

Deze cursus bereidt je voor op een toekomstgerichte carrière in de snel veranderende wereld van data-analyse. Met een samenwerkend leerplan voor verschillende disciplines, leer je niet alleen theorieën en methoden, maar je zult die kennis ook gebruiken om te voorspellen, voorspellen, visualiseren en beslissingen te nemen in een reeks van toepassingsgebieden.

Je bestudeert gespecialiseerde eenheden in geavanceerde statistische data-analyse, dataminingtechnieken en -toepassingen, gegevensmanipulatie, analyse voor informatieprofessionals en geavanceerde stochastische modellering.114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Carrière resultaten

Wanneer je afstudeert, kun je verschillende benaderingen, technieken en hulpmiddelen toepassen op gegevens in verschillende industriële contexten om complexe problemen op te lossen.

U beschikt over de nodige vaardigheden om gegevens om te zetten in kennis voor elke branche, inclusief het bankwezen en financiën, media en communicatie, gezondheid, onderwijs, informatietechnologie, engineering, landbouw en mijnbouw.

Mogelijke carrières

 • Data-analist
 • Data Analytics Specialist
 • Data Systems Developer
 • Data-driven besluitvormer

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

2019: $ 31.500 per jaar fulltime (96 studiepunten)

2020: $ 34,700 per jaar fulltime (96 studiepunten)114249_Image7QUT_GP_SEC_Robotronica.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder