Master in cybersecurity en leiderschap - MCL

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De meester van cybersecurity

Visie

We maken gebruik van de middelen van het Institute of Technology en de Milgard School of Business om een ​​van de meest innovatieve afstudeerprogramma's te creëren bij UW Tacoma. Door oplossingen voor informatiebeveiliging en cyberbeveiliging te identificeren, aan te pakken en te promoten, fungeert MCL als een educatieve basis voor uitvindingen, innovatie en ondernemerschap in de staat Washington, waardoor afgestudeerden de weg naar succes op het gebied van cyberbeveiliging inslaan. Je kunt een belangrijke rol spelen.

Pathway naar Ph.D.

Het College van Engineering en Applied Science aan de Universiteit van Colorado Colorado Springs (UCCS) biedt een Security-specialiteit in de Ph.D. in technische opleiding. UCCS werkt samen met UW Tacoma om u te helpen de meest geavanceerde graad in cybersecurity te behalen.

  • Maak je UW Tacoma Masters of Cybersecurity af
  • Direct toegeven in Ph.D. in Engineering met een concentratie in Beveiliging
  • Zoveel als 21-semester credits van UW Tacoma kunnen worden toegepast op het doctoraat
  • Extra vrijstellingen van programma's voor studenten met CISSP en onderzoekskredieten

leerplan

De Master of Cybersecurity and Leadership is een non-thesis, 40 credit-hour cohort-based programma dat een technisch georiënteerd curriculum in evenwicht brengt gericht op het begrijpen van de basisoperaties en functionaliteit van cybersecurity-systemen en informatieborging met een meer gedragsgericht curriculum gericht op het management van technische professionals en leiderschap van organisaties. Acht 5-credit cursussen worden vier kwartalen aangeboden vanaf het najaar van 2017. Er wordt twee keer per week les gegeven, met een mix van avond- en zaterdaglessen.

MCL-afgestudeerden vertrekken met een praktisch inzicht in operationele cyberbeveiliging, inclusief de principes van gegevensbescherming, netwerkbeveiliging en informatiebeveiliging, evenals de vaardigheden om technische professionals te beheren en strategische verandering in hun organisatie te leiden.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

Established in 1994, the Milgard School of Business offers a bachelor of arts in business administration (BABA), a master of business administration (MBA), a master of accounting (MAcc) and other prog ... Lees meer

Established in 1994, the Milgard School of Business offers a bachelor of arts in business administration (BABA), a master of business administration (MBA), a master of accounting (MAcc) and other programs. Lees Minder