Master in cyberbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Master of Cyber Security biedt u het scala aan vaardigheden die nodig zijn voor een steeds meer verbonden wereld, waar beveiliging van informatie cruciaal is.

Het programma heeft tot doel u uit te rusten met de wiskundige, technische en zakelijke hulpmiddelen om de informatiesystemen van een organisatie te beveiligen.

Cyberbeveiliging is een essentiële verantwoordelijkheid voor organisaties van elke omvang en in de huidige genetwerkte wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit.

Van de nieuwste internetworm tot identiteitsdiefstal, gevaar is niet meer dan een klik verwijderd.

Je leert over local area network (LAN) beveiliging, cryptografie, de Advanced Encryption Standard, RSA, smartcards, biometrics, ethical hacking en risicomanagement voor informatiesystemen.

Dit programma biedt mogelijkheden voor cyberveiligheidsstages bij brancheorganisaties, zowel groot als klein.

Hoe je zult leren

Het programma wordt aangeboden via een flexibele combinatie van hoorcolleges, tutorials en computerlaboratoriumlessen.

Er zijn ook mogelijkheden voor u om deel te nemen aan team-gebaseerde projecten en deel te nemen aan adviesactiviteiten.

Ultramoderne cyberbeveiligingssoftware en door het werk gesimuleerde oefeningen die in het programma worden gebruikt, zullen u hands-on ervaring bieden.

Verbindingen met de industrie

RMIT University zet zich ervoor in om u een opleiding te bieden die formeel leren sterk verbindt met de beroepspraktijk.

In dit programma voer je specifieke cursussen uit die gericht zijn op Work Integrated Learning (WIL).

Je wordt beoordeeld op je professionele vaardigheden op een werkplek (echt of gesimuleerd) en krijgt feedback van leden uit de industrie.

Cursussen omvatten meestal het werken aan een real-world probleem, waarbij u analyses verstrekt, een rapport maakt en uw bevindingen presenteert, en waardevolle feedback van branchepartners ontvangt.

Je hebt ook een stageplaats en eerdere studenten hebben geïnterneerd met bedrijven zoals AusPost, Jemena, ANZ en Victoria Police.

Keuzevakken en programmastructuur

Het programma bestaat uit 192 studiepunten.

Je ontwikkelt vaardigheden om een reeks wiskundige, analytische, algoritmische en computationele technieken toe te passen.

Je modelleert en evalueert kritisch een reeks cyberbeveiligingssystemen en -processen (hardware, software-gebaseerd of een hybride) die werken op een breed scala aan media (optisch, draadloos of bedraad).

U zult verschillende protocollen (EFTPOS, INTERNET, CCITT) gebruiken in zakelijke of persoonlijke communicatie, rekening houdend met het belang van ethische waarden in dit servicegerichte veld.

Cursussen zijn gericht op een holistische benadering van cyberbeveiliging en worden gecombineerd met inzichten van experts uit de sector.

Het curriculum behandelt vele onderwerpen, waaronder risicobeheer en cryptosystemen, biometrie en ethisch hacken.

Met het twee-semesterproject in het tweede jaar kunt u diepgaande kennis en expertise opdoen in een cyberveiligheidsonderwerp van uw keuze.

Admissions

 • Een Australisch bachelordiploma in informatica, of IT, of software, of elektrisch, of elektronica, of communicatie, of wiskunde of natuurkunde met een GPA van ten minste 2,0 van 4,0 of gelijkwaardig

OF

 • Een Australisch bachelordiploma op een wetenschappelijk / technisch / technisch gebied met een GPA van ten minste 1,5 op 4,0 of gelijkwaardig, met bewijs van ten minste drie jaar actuele, relevante werkervaring op het gebied van IT / informatiebeveiliging.

Internationale kwalificaties worden beoordeeld op vergelijkbaarheid met Australische kwalificaties volgens het Australian Qualifications Framework (AQF).

Vrijstellingen Sommige aanvragers komen mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen die de duur van hun programma kunnen wijzigen.

Engelse taalvereisten

Om dit programma te studeren, moet je een van de volgende Engelse taaltests afleggen:

 • IELTS (Academisch): minimum totale band van 6.5 (zonder individuele band onder 6.0)
 • TOEFL (Paper Based Test): minimum score van 580 (TWE 4,5)
 • TOEFL (Internet Based Test - IBT): minimale overall score van 79 (met minimaal 13 in Reading, 12 in Listening, 18 in Speaking en 21 in Writing)
 • Pearson-test van Engels (academisch) (PTE (A)): minimumscore van 58 (zonder communicatieband van minder dan 50)
 • Cambridge English: Advanced (CAE): minimaal 176 met niet minder dan 169 in een component.

Carrière

Enkele van de cyberbeveiligingsrollen van RMIT-afgestudeerden, zowel in overheids- als particuliere organisaties, omvatten:

 • penetratietesters
 • IT-risicoanalisten
 • beveiligingsmanagers
 • forensische analisten
 • beveiligingsauditors
 • netwerkbeveiligingsingenieurs
Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder