Master in cultuur en erfgoedbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De culturele en erfgoedsector kent een snelle groei in de hele wereld. Het MA Culture and Heritage Management heeft tot doel uw kennis van de specifieke eisen van het beheren van attracties en collecties in deze omgevingen te verbeteren.

Het programma wordt gezamenlijk gegeven door academici in de thema's Toerisme / Evenementen en Geschiedenis / Erfgoed, die kunnen putten uit brede praktische expertise en onderzoekservaring en inzichten uit het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen en de geesteswetenschappen aan het programma kunnen toevoegen.

Daarnaast profiteert de cursus van gastsprekers uit relevante sectoren. Je krijgt de kans om deel te nemen aan spannende live projecten die erop gericht zijn om praktische kennis en managementvaardigheden te ontwikkelen, zowel vanuit het publiek als vanuit het perspectief van de provider. Studenten krijgen ook de kans om deel te nemen aan studiebezoeken aan culturele en erfgoedattracties in en rond Lincoln om huidige concepten en theorieën over het beheer van attracties te beoordelen en te beoordelen, waarvan de kosten door de school worden gedekt.

highlights

 • Je krijgt de kans om deel te nemen aan studiebezoeken aan culturele en erfgoedattracties.
 • U kunt leren over het bewaren van erfgoedmateriaal voor gebruik in archieven, musea en tentoonstellingen door deel te nemen aan de oprichting van een digitaal archief.
 • Je krijgt de kans om te profiteren van gastcolleges die worden gegeven door ervaren beoefenaars in de cultuur- en erfgoedsector.

Hoe je bestudeert

Het programma combineert modules die cultuur en erfgoedbeheer onderzoeken vanuit het perspectief van zowel gebruikers / bezoekers als managers. Studenten studeren zeven verplichte modules en een optionele module.

De verplichte modules zijn:

 • Kunst, prestaties en samenleving
 • Collectiemanagement
 • Kritische perspectieven op cultureel en erfgoedbeheer
 • Digitalisering van culturele en erfgoedcollecties
 • Onderzoeksmethoden en ontwerp
 • De bezoekerservaring bij culturele en erfgoedattracties
 • Duurzaamheid van toerisme en evenementen

Het volgende is een illustratieve lijst met opties. Optionele modules zullen lopen tot minstens 10 studenten ze selecteren. Tijdschema's kunnen de beschikbaarheid van modules voor sommige studenten beperken. Aangezien de opties de onderzoeksinteresses van het personeel weerspiegelen, kunnen deze in de loop van de tijd veranderen vanwege de beschikbaarheid van het personeel.

 • Communityorganisatie, duurzaamheid en ontwikkeling
 • Vergelijkend Human Resource Management
 • Digitale marketing
 • Gender, kracht en business
 • Group Consultancy Project
 • Sociaal ondernemerschap
 • Strategie maken

Hoe je wordt beoordeeld

Tijdens deze cursus worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder essays, examens en mondelinge presentaties. Deze beoordelingen zijn bedoeld om vaardigheden te ontwikkelen die nuttig kunnen zijn voor je carrière. Veel aandacht voor discussies in kleine groepen stelt studenten in staat om op een ontwikkelingsmatige manier feedback te ontvangen over hun begrip van en benadering van het onderwerp.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas graad.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

De University of Lincoln biedt internationale studenten (niet-EU / VK) die niet voldoen aan de directe toelatingseisen voor een postgraduaatsopleiding de mogelijkheid om een ​​voorbereidend opleidingsprogramma te volgen aan het International Study Centre van de universiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder