Master in creatief schrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus

Onze MA in Creative Writing biedt mogelijkheden om nauw samen te werken met creatieve schrijvers en te horen van professionals uit de uitgeverswereld in gastcolleges.

Dit programma is bedoeld om u aan te moedigen om de creatieve praktijk in balans te brengen met kritische analyse, na te denken over productieprocessen en uw vaardigheden aan te scherpen. Er is een sterke nadruk op de productieve schrijver als een productieve lezer die bekend is met de literatuur die eromheen wordt geproduceerd.

Je hebt de mogelijkheid om in verschillende literaire genres te werken en er is ondersteuning voor studenten die hun werk willen publiceren. Er is de mogelijkheid om een portfolio van creatief werk te ontwikkelen en een netwerk van contacten op te bouwen ter voorbereiding op een carrière in de creatieve industrie.

Dagen onderwezen

Dit programma wordt op woensdagen gegeven.

Hoe je bestudeert

Het lesgeven over dit programma vindt plaats in seminars en workshops.

Je krijgt de kans om te werken met gepubliceerde schrijvers van binnen en buiten de universiteit en hebt de kans om te horen van professionals zoals literaire agenten over het proces van publicatie. Er zijn ook lezingen van gevestigde schrijvers die over hun werk zullen spreken en ook workshops zullen geven.

Je hebt de mogelijkheid om je werk te lezen aan een publiek op tijdelijke symposia en je hebt de kans om werk te laten publiceren en feedback te krijgen van lezers van buiten de universiteit.

Modules hebben tot doel de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een succesvol schrijver te worden en de cursus is bedoeld om de creatieve vrijheid te bieden om bekwaam te worden door oefening in uw favoriete genre.

Contact en onafhankelijke studie

De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de individuele gekozen module-opties en het stadium van de studie.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Je wordt continu beoordeeld aan de hand van verschillende oefeningen.

Deze variëren van het schrijven van proza, poëzie en drama, het aanpassen van werk van het ene genre aan het andere, bewerken, schrijven binnen de conventies van een specifiek genre, ondernemen van een stuk van het leven-schrijven, vertrouwd raken met de noodzaak om onderzoek te doen voor sommige vormen van schrijven om een pamflet van de A5 te produceren in welk genre de student ook wil werken, een cover te ontwerpen, een copyright en ISBN-nummer te verwerven en elektronisch te publiceren. Het laatste werkstuk dat nodig is, is een proefschrift van 15.000 woorden.

Elk ingediend werk moet vergezeld zijn van een kritische evaluatie (behalve het pamflet).

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Eerste of tweede graad hogere graad in een relevant onderwerp.

Internationale studenten vereisen de Engelse taal op IELTS 7.0 met niet minder dan 6,5 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder