Master in computerwetenschappen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Two yearsIcon


Dit programma wordt in het ENGELS gegeven. Het Master Degree Program in Computer Science is bedoeld voor diegenen die hun begrip van alle aspecten van de computerwetenschappen willen verdiepen. Aanvragers kunnen afgestudeerden zijn van andere graden met een sterke wiskundige kern, of degenen die hun academische streven voortzetten na het behalen van een Bachelor of Science in Computer Science.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Eerste jaar

In het eerste jaar wordt de kennis van studenten wiskunde, programmeren en data-analyse aanzienlijk uitgebreid. Het programma biedt ook de mogelijkheid om de belangrijkste soft skills voor de professionele wereld te leren, waaronder technisch projectmanagement , schrijven en presenteren .

modules

Combinatorica en grafieken R
Objectgeoriënteerd programmeren (C ++) Robotica
Gegevensstructuren en algoritmen Leiderschap en groepsdynamiek
Functioneel programmeren Technisch schrijven en presenteren
Theorie van waarschijnlijkheid en statistieken Сomplexity Theory
Praktische Unix Technisch projectmanagement
Inleiding tot interactie-ontwerp Bio-informatica
Geavanceerde databases Statistische gegevensanalyse
Netwerken Java-programmering
Master machine learning Capstone Project-1
Python Seminars & Workshops-1

Tweede jaar

Tijdens het tweede jaar van het programma zullen studenten zich voornamelijk richten op het leren van belangrijke toepassingen van informatica en geavanceerde programmeermethoden . Een aanzienlijk deel van het jaar zal worden besteed aan de voltooiing van het sluitsteenproject.

modules

Parallelle en gedistribueerde computing Computer beelden
Automatheorie, talen en berekening Informatietechnologie Management
Software-ontwerp Big data-analyse
Grondslagen van cryptografie Informatietheorie
Computer visie Ontwikkeling van mobiele applicaties
Computationele geometrie Technisch projectmanagement
Compilers Software testen, verificatie en validatie
Software Engineering Data visualisatie
Neurale netwerken en diep leren Algoritmen in bio-informatica
Discrete optimalisatie Spectrale grafiekanalyse en data science-toepassingen
Virtualisatie en Java VM Seminars & Workshops-2
Niet-lineaire optimalisatie Capstone Project-2MATH ALS TWEEDE TAAL (MSL)

Een haven. Ruimte, een belangrijke vereiste voor alle studenten in tech is een zeer goed wiskundig niveau. Iedereen die de sterke wiskundige basis mist, maar leergierig is, heeft een thuis in onze basiscursus . Studenten verwerven alle basiskennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun studie voort te zetten in informatica, data science of cyberbeveiliging. Afstuderen aan MSL betekent de deuren openen om een plaats aan te vragen bij Harbour.Space University en elke andere hoog aangeschreven technische universiteit ter wereld.

Bekijk ons academisch schema 2019-2020 voor een overzicht van alle lessen die we aanbieden.

Programma leiderschap

Konstantin Mertsalovalt = "Konstantin Mertsalov
Ph.D., Director of Software Development Europe, Rational Retention.
alt = "Konstantin Mertsalov is European Director of Development bij Rational Enterprise, een wereldwijd toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsinformatiebeheer.
Hij kwam oorspronkelijk uit Rusland en verhuisde in 1998 naar New York om informatica en toegepaste wiskunde te studeren en vervolgde zijn academische carrière bij een Rensselaer Polytechnic Institute Ph.D. op grote dynamische sociale netwerken. Hij is een expert op het gebied van machine learning , informatieverspreiding in sociaal netwerk , semantisch zoeken op het web , ongestructureerde data , big data en data-analyse in het algemeen . Hij ontwikkelde U Rank, een zoekmachine waarmee mensen zoekresultaten kunnen ordenen, bewerken en annoteren en informatie kunnen delen.

Bekijk ons Computer Science-programma voor meer informatie!

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lees meer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Lees Minder