Master in computerwetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, computervisie, robotica, mobiele technologie en games zijn allemaal een normaal onderdeel geworden van de interactie van de maatschappij met computerapparatuur.

Deze MSc Computer Science biedt de mogelijkheid om uw bestaande kennis van computerprogrammering en wiskundige kaders te verbeteren door middel van laboratoriumworkshops, lezingen, debatten en onafhankelijk onderzoek.

Samen met onze medewerkers krijgt u de kans om uw kritische begrip te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen op innovatieve gebieden zoals computervisie en -bewaking, robotica en mobiel computergebruik om innovatieve oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen te ontwikkelen.

Accreditaties

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Computer Society.

Hoe je bestudeert

De onderwijs- en leerstrategie die wordt gehanteerd binnen de MSc Computer Science is afgeleid van een methodologie die is ontwikkeld om kennis en inzicht in het domein van de computer te ontwikkelen.

In het bijzonder kunnen studenten een mix van verschillende benaderingen ervaren. Het programma is bedoeld om de verwerving van vaardigheden door middel van praktische workshops in het laboratorium en de ontwikkeling van academische kennis door middel van debat, lezingen, discussie en persoonlijk onderzoek mogelijk te maken.

Modules gaan uit van vertrouwdheid met programmeerconcepten en het ondersteunende wiskundige framework terwijl ze geavanceerde concepten presenteren die specifiek betrekking hebben op het computerdomein.

Elke module bestaat uit een periode van intensieve studie en laboratoriumwerk, met uitzondering van de laatste module van het onderzoeksproject, die wordt uitgevoerd gedurende de laatste drie maanden van het programma.

Elke module bestaat doorgaans uit 12 weken studie. Deze keer omvat een ondersteunend lectuurprogramma, een reeks ondersteunde laboratoriumsessies en tijd voor het voltooien van opdrachtoefeningen en / of examens. De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren afhankelijk van de individuele gekozen module-opties en het stadium van de studie.

Het individuele project is het laatste onderdeel van het programma. Dit vereist dat studenten een geleide, onafhankelijke studie uitvoeren.

Het programma wordt ondersteund door online toegang tot lesmateriaal en gerelateerde informatie.

De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas ten minste twee-drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.
Neem voor meer informatie contact op met de programmaleider.

Hoe je wordt beoordeeld

Het programma wordt beoordeeld op verschillende manieren, waaronder in-class tests, cursussen, projecten en examens. De meeste beoordelingen zijn gebaseerd op cursussen, wat de praktische en toegepaste aard van de informatica weerspiegelt.

Het onderzoeksproject in de laatste fase biedt de mogelijkheid zich te specialiseren en een werk van grote complexiteit af te ronden.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

Veel van het onderzoek van de School of Computer Science wordt internationaal erkend en expertise omvat momenteel computervisie en medische beeldvorming, autonome systemen en robotica en interactie tussen mens en computer.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse graad in een relevant onderwerp.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder