Master in computertechniek

University of Deusto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in computertechniek

University of Deusto

presentatie

We leiden computerprofessionals op om de technologische vooruitgang en de maatschappij van morgen te leiden.

Met 40 jaar ervaring bieden wij u:

 • De technische en wetenschappelijke kennis die de arbeidsmarkt momenteel nodig heeft, evenals de generieke competenties die het meest worden gewaardeerd door bedrijven.
 • Direct contact met het bedrijfsleven via wekelijkse sessies met professionals van bedrijven in de technologiesector die hun visie bijdragen over de aspecten van het debat, evenals bezoeken aan centra en faciliteiten.
 • Toegang tot een werkervaring uit de eerste hand door in een bedrijf te blijven.
 • Een internationale ervaring via het internationale mobiliteitsprogramma.
 • Specialisatie in een van de meest relevante gebieden van het moment: Big Data en Business Intelligence
 • Een dubbele universitaire master: door een aanvullend semester in de toepassing van ICT in de industrie af te ronden, behaalt u ook een Master in Industrial Organization Engineering.
 • U kunt direct contact hebben met onderzoek en innovatie in nieuwe technologieën door in een technologiecentrum te blijven.

Deelnemersprofiel

Deze masteropleiding draagt ​​bij aan de professionele ontwikkeling van:

 • Afgestudeerden in computer-gerelateerde graden om hun overgang naar de arbeidsmarkt te vergemakkelijken met hoge garanties van professioneel succes.
 • Technische ingenieurs op het gebied van computerwetenschappen of andere ICT-gerelateerde opleidingen die hun professionele loopbaan willen voortzetten en opnieuw willen opstarten
 • Afgestudeerden en computeringenieurs die na een beroepservaring willen recyclen en up-to-date zijn.
 • Universitair afgestudeerden op elk technisch gebied die een doctoraat willen doen en zich willen wijden aan onderzoek en innovatie in nieuwe technologieën (het maken van de nodige trainingsupplementen).

Graduate profiel

Hij is een persoon met een stevige vorming in de competenties en verantwoordelijkheden van hoger niveau op de belangrijkste technologische gebieden van Computer Engineering samen met solide kennis en vaardigheden, grote veelzijdigheid en aanpassingsvermogen in het licht van voortdurende technologische veranderingen. Bovendien heeft het meerdere horizontale vaardigheden, buiten de technologie om, zoals het kunnen beheren van werkteams, het leiden van ontwikkelingsprojecten en het implementeren van verschillende technologische oplossingen, autonoom handelen of effectief communiceren, die een professioneel profiel van Engineer in integrale informatica, zeer veelzijdig en met hoge aanpassingsmogelijkheden voor problematische en diverse omgevingen.

De Master in Computer Engineering profielen de prestaties en ontwikkeling van een professionele carrière in Computer Engineering in vijf verschillende scenario's, en complementaire op hetzelfde moment:

 • Beheer van informatiesystemen
 • Project management software
 • Software architectuur
 • Onderzoek en innovatie
 • Data Science

Carrièremogelijkheden

De Master's Degree in Computer Engineering schetst de prestaties en ontwikkeling van een professionele carrière op het gebied van computertechnologie rond vijf verschillende scenario's, en complementair op hetzelfde moment.

De Master biedt Computer Engineers het juiste kader om een ​​professioneel leven vol kansen te ontwikkelen. Weinig bezittingen in de geschiedenis van de mensheid hebben de samenleving in zo'n korte tijd getransformeerd als nieuwe technologieën en internet in de afgelopen tien jaar hebben gedaan.

We belonen technologisch talent

Dankzij het nieuwe Deusto Engineering Scholarship Programme hebben we 10 beurzen van € 10.000 om de Master in Computer Engineering te studeren terwijl we samenwerken met een technologiebedrijf.

DeloitteLanteknts

Naast de beurs ontvangt u een vergoeding voor uw werk in bedrijfsstage.

Dankzij de beurs en de stages kun je bijna alle masters financieren.

Hoe vraag ik mijn beurs aan?

 • Kopie van het academisch verslag van het universitair diploma dat u toegang geeft tot de postdoctorale opleiding en dat het gemiddelde cijfer behelst verkregen in de schaal van 1 tot 10. (afgestudeerden in de UD hoeven geen academisch verslag te presenteren).
 • Curriculum Vitae (Europass-formaat).
 • Brief van presentatie en motivaties gericht aan de Scholarship Commission (maximaal 1000 woorden).

De aanvraag moet worden verwerkt via de studiebeurs van de universiteit van Deusto. Deze service behoudt zich het recht voor om alle documentatie aan te vragen die geschikt wordt geacht.

Wanneer kan ik de beurs aanvragen?

Van 1 februari tot 28 maart 2018.

Hoe worden kandidaturen geëvalueerd?

Het zal worden gewaardeerd:

 • academische resultaten
 • Curriculum Vitae: beroepservaring, talen, persoonlijke verdiensten, training ...
 • Brief van presentatie en motivatie

Kandidaten die aan de eisen van de beurs voldoen, worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Het selectieproces van de kandidaturen wordt gezamenlijk met de bedrijven uitgevoerd van 1 april tot 30 april 2018.

Wanneer weet ik het resultaat?

Vanaf 15 mei 2018 zullen we de toekenning van de beurzen melden; U kunt zich daarna inschrijven.

Wil je meer weten?

Als u specifieke informatie over deze beurs wilt, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

vakken

Gemotiveerd door de hervorming van het universitair onderwijs en na een grondige bezinning, heeft de Universiteit van Deusto, die een ervaring van 30 jaar vormt en afgestudeerd is in de informatica, een ambitieus studieprogramma ontworpen voor haar master in computertechnologie. Het masterprogramma is gestructureerd in twee grote blokken:

 • Generalistische training in technologie en managementtools. Dit blok komt overeen met het eerste jaar en bestaat uit onderwerpen die ingaan op de technologieën die door de arbeidsmarkt worden geëist en die door alle Computer Engineers moeten worden beheerst. Daarnaast zijn er enkele bases voor het beheer van projecten en het beheer van informatiesystemen, essentieel voor een adequate integratie en vooruitgang in de omgeving van het bedrijf. Het doel van dit blok is om de Computer Engineer de veelzijdigheid te bieden die dit professionele profiel altijd heeft gekarakteriseerd.
 • Specialisatie en professionele begeleiding. Dit blok komt overeen met het laatste semester en heeft als backbone het Master's End Project. Dit project omvat de realisatie, presentatie en verdediging van een integraal project van Computer Engineering van professionele of wetenschappelijke aard waarin de verworven competenties langs de master worden gesynthetiseerd.

competenties

Daarom combineert deze master de ontwikkeling van de specifieke vaardigheden van de computeringenieur, samen met nog een reeks generieke competenties die vereist zijn voor elke academicus. Kort gezegd, het doel ervan is om zeer veelzijdige en competente professionals op het gebied van informatie- en communicatietechnologieën (ICT) op te leiden, die ook een dubbele rol kunnen spelen bij professionele ontwikkeling en onderzoek, denkend aan de praktijk van computertechniek zowel in het bedrijf als in innovatie- en onderzoekscentra.

specifieke vaardigheden

Deze reeks competenties is ontwikkeld in de verschillende onderwerpen waaruit het trainingsprogramma bestaat en komt overeen met de specifieke technische en wetenschappelijke inhoud van het beroep van computertechnicus.

Generieke wedstrijden

De master biedt meerdere transversale competenties, buiten de technologie om, zoals het kunnen beheren van werkteams, het leiden van ontwikkelingsprojecten en het implementeren van verschillende technologische oplossingen, autonoom handelen of effectief communiceren, onder andere, die een professioneel profiel van Engineer in integrale informatica, zeer veelzijdig en met hoge aanpassingsmogelijkheden voor problematische en diverse omgevingen.

methodologie

De onderwijsmethodologie van de Master in Computer Engineering wordt gekenmerkt door een praktische benadering, die studenten dichter brengt bij de realiteit van de uitoefening van het beroep Computer Engineering, zowel op zakelijk gebied als wetenschappelijk gebied, dankzij de deelname van bedrijven in alle vakken die lesgeven of door middel van lezingen en thematische seminars.

De Master's Degree in Computer Engineering baseert zijn onderwijsleermethodologie op het Deusto Training Model, dat als een prioritair doel het behalen van een autonoom en zinvol leren heeft, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van de student in zijn verschillende facetten (persoonlijk, sociaal, ethisch) wordt bevorderd academisch en professioneel).

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op April 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
12,948 EUR
Locations
Spanje - Bilbao, Baskenland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Spanje - Bilbao, Baskenland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan