Master in computertechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

De masteropleiding Computer Engineering aan de Vistula University van Vistula University is uw kans om vakkennis op te doen en een carrière in de IT-sector te beginnen. Als u voor dit programma kiest, ontdekt u de toepassingen van geavanceerde draadloze technologieën in organisaties en leert u hoe u mobiele applicaties ontwerpt voor verschillende bedrijven en hun producten. Daarnaast zal het behalen van een masterdiploma de deuren openen naar leidinggevende functies in de industrie.

Dit programma is ideaal voor alle STEM-afgestudeerden, die hun kennis van computertechnologie willen uitbreiden en nieuwe vaardigheden willen opdoen.

Het masterprogramma leert je optimalisatie en de R-taal. Je leert hoe je de kennis van algoritmen kunt gebruiken, die van toepassing zijn op problemen in het draadloze netwerk en het ontwerp van mobiele apparaten. Je krijgt nieuwe competenties met betrekking tot rentabiliteitsbeoordeling en projectbeheer. Dankzij het DreamSpark van Microsoft, OAI van Oracle en de educatieve programma's van Local Academy van CISCO, word je bedreven in het toepassen van theoretische kennis op echte problemen. Als een Master in Computer Engineering, zal je ook bogen op de beheersing van ontwerp- en ontwikkelingstools.

Vereisten

Als je het Computer Engineering Master-programma wilt aanvragen, moet je houder zijn van een BS-diploma (in computertechniek of aanverwante gebieden, zoals telecommunicatie of elektronica). U wordt gevraagd om dit diploma te presenteren.

De faculteit Ingenieurswetenschappen (Instituut voor Computerwetenschappen) organiseert maandelijks cyclische bijeenkomsten - Wetenschappelijke seminars, waar een gelegenheid is om deel te nemen aan en deel te nemen aan samenwerking van onderzoek op het gebied van computerwetenschappen en de toepassingen ervan op een aantal andere gebieden.

Over het programma

De masteropleiding Computer Engineering zal de kennis die je hebt opgedaan in de bacheloropleiding aanzienlijk vergroten. Het programma leert je hoe je draadloze netwerken en mobiele applicaties ontwerpt. Je verwerft de vaardigheden die je in staat stellen om projecten te beheren en je eigen IT-teams te leiden. Bekijk het volledige curriculum en ontdek hoeveel meer je kunt leren!

Stage

Vistula University biedt praktische kennis, gedeeld door experts en gerenommeerde specialisten. Wij geloven dat ervaring en het vermogen om theoretische kennis te gebruiken de sleutel tot succes is. Dit is de reden waarom het computer engineering-programma (master-niveau) stages omvat. Deze zullen u helpen uw kennis te verstevigen en een zelfverzekerde specialist te worden. Bovendien hebt u ook de waardevolle mogelijkheid om te netwerken.

Expertise

Studeren aan de Vistula University van Vistula University biedt u de nodige kennis om snel een expert in computertechnologie te worden.

Sub-majors

De masteropleiding Computer Engineering is afgestemd op de behoeften van de markt en stelt u in staat om kennis te nemen van het specifieke vakgebied dat u interesseert. Het biedt twee sub-majors: ontwerp en toepassing van draadloze netwerken en ontwerp en toepassing van mobiele applicaties.

Sub-major: ontwerp en toepassing van draadloze netwerken

Deze sub-major bereidt je voor op het plannen en voorspellen van de ontwikkeling van draadloze netwerken en het onderhouden en ontwikkelen van deze infrastructuur in organisaties. Je zult de ontwikkeling van ICT en draadloze oplossingen onder de knie krijgen voor bedrijven die telecommunicatiediensten aanbieden. Je leert best practices in de communicatie met leveranciers en aannemers, met betrekking tot het bouwen en ontwikkelen van draadloze netwerken, evenals het controleren en verifiëren van klantsystemen.

Je wordt bedreven in het ontwerpen van protocollen, samen met het beheren van energie en andere bronnen. Dit alles onder de aanname van systemische feilbaarheid en lage betrouwbaarheid van individuele apparaten. U kunt samenwerkingsalgoritmen opnemen in gedistribueerde systemen, evenals betrouwbaarheidsystemen voor beveiliging en gegevensuitwisseling in vijandige omgevingen.

Loopbaan na studies

Vistula University biedt een verstandig computertechnologieprogramma. De afgestudeerden worden experts in hun gekozen subvelden en vinden gemakkelijk werk. Dit alles dankzij onze cursussen, gegeven door gerenommeerde praktijkmensen en ervaren academici. Het masterprogramma leert je ook hoe je projecten moet beheren, waardoor je gespecialiseerde en managementfuncties bij bedrijven kunt aanvragen.

Na het behalen van je diploma, bezit je de titel 'Master of Computer Engineering'.

Voordelen van het bestuderen van computertechnologie

 • Expert kennis

Interessante sub-majors stellen u in staat om een expert te worden in het door u gekozen vakgebied. Door ervoor te kiezen uw kennis van draadloze netwerken uit te breiden, leert u hoe u deze technologie in elke organisatie kunt toepassen. De sub-major mobiele toepassingen zullen u echter leren hoe u apps ontwerpt voor de meest populaire besturingssystemen.

 • Je carrière vooruit helpen

De masteropleiding aan de Vistula University van Vistula University zal niet alleen je kennis uitbreiden, maar je ook voorbereiden op het leiden van je eigen IT-projecten. Dit maakt het verkrijgen van een aantrekkelijke positie in uw gekozen vakgebied een reële mogelijkheid.

 • Analytisch denken

Leren hoe te denken, synthetisch en analytisch, is van enorm belang bij het programmeren. Door deze vaardigheden te combineren met vakkennis, kunt u eventuele problemen die u tegenkomt snel oplossen. Je wordt een gewaardeerde specialist, een die van onschatbare waarde is voor elk bedrijf in de branche.

Collegegeld

Collegegeld voor voltijdse en deeltijdse studies (inclusief mobiele studies) (BA / MA) in het Pools - studenten van buiten de EU

 • Inschrijfgeld: 120 €
 • Collegegeld (per jaar): 1 750 €
 • Collegegeld (per semester): 925 €

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - EU-burgers *

 • Inschrijfgeld: 120 €
 • Collegegeld (per jaar): 2 500 €
 • Collegegeld (per semester): 1 350 €

* De groep burgers van andere landen die dezelfde kosten betalen als EU-burgers, omvat: burgers van andere Europese landen, van alle landen in Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de burgers van Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Collegegeld voor full-time studies (BA / MA) in het Engels - burgers van buiten de EU *

 • Inschrijfgeld: 200 €
 • Collegegeld (per jaar): 3 800 €
 • Collegegeld (per semester): 2 000 €

* Dit geldt niet voor de studenten uit de landen in Europa die geen EU-leden zijn, studenten uit Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en uit Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistul ... Lees meer

Vistula University is, together with The Vistula School of Hospitality (formerly the Warsaw School of Tourism and Hospitality Management), one of the major pillars of the dynamically developing Vistula Group of Universities. Both institutions operate on one campus in Warsaw. In 2014, they were joined by the University of Business in Wroc?aw, and in 2018, by Józef Gieysztor Academy of Humanities in Pu?tusk and Olsztyn University. Lees Minder