Master in communicatietechnologie (MCT)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master's degree heeft als doel professionals te wapenen met een goed ontwikkeld begrip van de competenties die verband houden met informatietechnologie, experts te creëren in het gebruik van geavanceerde technologie op de markt, maar ze ook zo te maken dat ze zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan verschillende soorten technologieën en providers. Deze professionals moeten de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het plannen van taken en projecten, ontwerpen en het oplossen van problemen.

Voor wie is dit?

De master is gericht op afgestudeerden van universiteiten en business schools, met name met graden in disciplines met betrekking tot informatietechnologie (wiskunde, natuurkunde, statistiek, engineering, scheikunde, enz.).

In gevallen waarin de aanvrager geen universitair diploma heeft en een professionele certificering wenst te behalen, kan worden aanvaard als hij kan certificeren dat hij / zij 2-3 jaar ervaring heeft op het gebied van informatietechnologie op intermediair niveau binnen zijn bedrijf. .

earth, internet, globalisationTheDigitalArtist / Pixabay

Doelen

De Master's degree heeft als doel professionals te wapenen met een goed ontwikkeld begrip van de competenties die verband houden met informatietechnologie, experts te creëren in het gebruik van geavanceerde technologie op de markt, maar ze ook zo te maken dat ze zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan verschillende soorten technologieën en providers.

Deze professionals moeten de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het plannen van taken en projecten, ontwerpen en het oplossen van problemen.

Met deze kenmerken zullen studenten voorbereid worden op technische functies met toezichtsverantwoordelijkheden waar ze enkele van de volgende vaardigheden kunnen ontwikkelen:

  • Analyse van behoeften en suggesties doen over hoe communicatietechnologieën bedrijven kunnen verbeteren.
  • Oplossingen bedenken die voldoen aan zakelijke behoeften.
  • Communicatie-oplossingen implementeren in zakelijke omgevingen.
  • Technische ondersteuning voor communicatie in kritieke en / of complexe omgevingen.

Inhoud

Het masterprogramma Communicatietechnologie bestaat uit 5 modules plus een afsluitend sluitstukproject.

De eerste vier modules richten zich op de ontwikkeling van technische vaardigheden op verschillende communicatievelden en de ontwikkeling van vaardigheden in ontwerp en probleemoplossing in verband met de bestudeerde technologieën.

De vijfde module is bedoeld om studenten uit te rusten met de basisinstrumenten om onderzoeksprojecten aan te pakken.

Het uiteindelijke project is erg belangrijk. Daarin moet de student de vaardigheden tonen die ze in de loop van het programma hebben geleerd en ontwikkeld door middel van een onderzoeks- en ontwikkelingsproject.

De inhoud van de verschillende modules is compatibel met enkele van de meest erkende professionele certificeringen in de wereld van communicatie. Studenten zullen worden aangemoedigd en geholpen om enkele van deze certificeringen te behalen.

Officiële British Degree

Bij CESTE volgen we het Britse onderwijsmodel , in overeenstemming met QAA-normen (het UK Quality Assurance Agency for Higher Education) en onder toezicht van de University of Gales (University of Wales). Dit model begeleidt zowel het ontwerp als de renovatie van onze modules en klassen, evenals onze onderwijsinnovatie, en zoekt altijd naar nieuwe manieren en methoden om effectiever les te geven.

In overeenstemming met het Britse onderwijsmodel is onze methodologie:

  • Dynamisch en voortdurend herzien.
  • Innovatief, met de nieuwste educatieve trends zoals managementsimulaties, ontwerpdenken of rollenspel.
  • Praktisch zodat onze studenten hun eigen inzichten, procedures en werkstijlen kunnen ontwikkelen.
  • Gepersonaliseerd, gecentreerd rond kleine groepen en aandachtig naar de vaardigheden en het unieke karakter van elke student.
  • Een authentieke persoonlijke ervaring die studenten aanmoedigt om hun grootste potentieel te ontwikkelen.
  • Modern, gebruikmakend van de nieuwste methodologische trends () en de huidige technologieën en hun mogelijkheden (elke student ontvangt een laptop en het begin van hun opleiding als een hulpmiddel).

109448_Metodologia.jpg

Field (s) of Specialization

Informatie- en communicatietechnologieën

We hebben hard gewerkt om u de meest veilige, efficiënte en waarschijnlijk een van de meest complete opleidingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie aan te bieden, met zowel een solide basis als informatie over de nieuwste innovaties (apps, kunstmatige intelligentie, virtueel realiteit, videogames en nieuwe programmeeromgevingen). Een aanbod gemaakt door professionals, voor professionals en toekomstige professionals, zonder alle bureaucratie.

Stages en professionele ontwikkeling

Al onze universitaire studentenprogramma's, zowel undergraduate als Masters, omvatten de mogelijkheid om tijdens hun studie een bedrijfsstage te ondernemen voor de ontwikkeling van professionele loopbaanplannen. Daarnaast kun je een internationale stage doen als je dat wilt.

Internationale studenten

Voor internationale studenten is het noodzakelijk om minimaal een B1-niveau Spaans te hebben om deel te nemen aan hun eerste cursus. In het geval dat je nog niet zoveel Spaans hebt, biedt de universiteit de mogelijkheid om je in te schrijven voor een intensieve Spaanse taalcursus om de vereiste certificering te behalen. Na afronding is de student bereid om een examen op C1-niveau af te leggen van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

Graden

Officiële British Degree

MSc in communicatietechnologie

Universiteit van Wales

Titulación propia

Máster en Tecnologías de la Información y la Comunicación

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Het Europese diplomasupplement kan aan de graad worden toegevoegd. Het is een document toegevoegd aan het diploma dat de opleiding van de student certificeert om te worden begrepen in vergelijking met de diploma's van een andere lidstaat van de Europese Unie, in overeenstemming met het European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS).

Onze accreditaties116038_accCESTE.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational mod ... Lees meer

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational model in the world—the British. For professionals and executives: important and prestigious certifications, executive programmes and coaching services for you to overcome the next challenge in your professional career. Lees Minder